GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rađa: Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu

Rađa: Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu
BESRAMNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2022 / 17:23
Autor: SEEbiz
ZADAR - Hrvatska košarkaška reprezentacija od jučer i službeno više ne postoji na karti ozbiljnih europskih momčadi. Ili, ajde da to preformuliramo, prestat će postojati nakon što odradi Europsko prvenstvo ovoga rujna.

Na to se natjecanje plasirala, a bit će to prvi i posljednji turnir na kojem će sudjelovati unatrag zadnjih pet i unaprijed sljedeće tri godine. Točkica pozitive u osam godina (2017-2025).

Nakon poraza od Finske u zadnjem kolu prvog kruga kvalifikacija za SP koje se sljedeće godine održava u tri azijske zemlje postalo je jasno da se nećemo plasirati u onaj drugi krug, pa ćemo taj set "FIBA-prozora" morati odraditi u pretkvalifikacijama za EP 2025. godine. Društvo je to koje smo već spominjali, Cipar, Švicarska, Albanija, Danska, sve redom velesile europske košarke.

Traže se po društvenim mrežama ostavke odgovornih, u prvom redu Dina Rađe, predsjednika Stručnog savjeta pri Hrvatskom košarkaškom savezu. Čovjek je to koji operativno vodi HKS, isturena figura u predsjedničkom mandatu Stojka Vrankovića, čija se ostavka također zaziva.

Čekao se dan nakon utakmice u Rijeci Rađin odgovor na brojne kritike, a on se dogodio na stranicama portala Antene Zadar.

- Nemam nikakvog komentara, nikakvog!

Naravno, morao je nešto reći.

- Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu!

Valjda za to imaju rezona... Ili nemaju? Kako god, najglasniji su navijači Zadra...

- Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!

Za kraj...

- Bit ću u Savezu dokle god je i Stojko tu - jasan je bio Dino Rađa.

Tagovi: Dino Rađa, Hrvatski košarkaški savez, Stojko Vranković
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE