GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PSG se ubacuje u borbu za Pjanića

PSG se ubacuje u borbu za Pjanića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2020 / 23:23
Autor: SEEbiz / Index.hr
PARIZ - Paris SG kontaktirao Miralema Pjanića kako bi ga nagovorio da ovog ljeta dođe u Pariz, piše Le Parisien koji tvrdi da je Barcelona sve dalje od dovođenja veznjaka Juventusa pa PSG ima priliku ubaciti se u posao.

Bosanskohercegovački reprezentativac traži izlaz iz kluba nakon što je postalo jasno da ga se Sarri želi riješiti kako bi doveo neke nogometaše za koje smatra da se bolje uklapaju u njegovu viziju nogometa.

Barcelona je bila prvi izbor, ali problem je nastao kad je Arthur Melo odbio sudjelovati u razmjeni na način da on ode u Torino, a Pjanić u Barcelonu.

Le Parisien piše da se upravo tu otvorio prostor za PSG čiji su predstavnici videopozivom kontaktirali Pjanića. Nadaju se da će oni uspjeti dogovoriti razmjenu nogometaša kakva bi odgovarala Juventusu.

Pretpostavlja se da bi u zamjenu za Pjanića PSG u Torino poslao Leandra Paredesa, argentinskog veznjaka kojeg je doveo iz Zenita.

Kao opcija postoji i Manchester United, ako engleski velikan zaželi zamijeniti Pogbu za Pjanića, ali to nije vjerojatno.

Tagovi: Paris SG, Barcelona, Miralem Pjanić, Juventus, Arthur Melo
PROČITAJ I OVO
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
Marca: Modrić je vječna desetka
POHVALE
Marca: Modrić je vječna desetka
MADRID . Real Madrid pobijedio je Barcelonu 3.2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako gotovo osigurao titulu prvaka Španjolske.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE