GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PSG nokautirao Manchester, Giroud zabio četiri komada Sevilli

PSG nokautirao Manchester, Giroud zabio četiri komada Sevilli
5. KOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.12.2020 / 23:03
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - Večerašnjim susretima je kompletirano peto kolo Lige prvaka.

U derbiju večeri 5. kola Lige prvaka PSG je ostvario važnu pobjedu kod Manchester Uniteda 3:1. Neymar je doveo Parižane u vodstvo, Rashford je izjednačio, vodstvo PSG-u je ponovno donio Marquinhos, a konačan rezultat je postavio Neymar drugim golom na utakmici.

Ovom pobjedom United, PSG i Leipzig su izjednačeni u skupini s devet bodova i pitanje prolaska će se odlučivati u zadnjem kolu.

Chelsea je slavio u utakmici 5. kola grupne faze Lige prvaka na gostovanju kod Seville s 4:0 te tako osigurao prvo mjesto u skupini na kraju grupne faze natjecanja.

Junak susreta bio je Olivier Giroud koji je zabio četiri pogotka, od čega je uspio u mrežu pospremiti savršeni hat-trick (pogodak s obje noge i glavom) i iznudi penal za svoj četvrti gol.

Miralem Pjanić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Barcelone u gostima kod Ferencvaroša rezultatom 3:0.

Pogotke za Katalonce za koje nije igrao Lionel Messi su postigli Antoine Griezmann, Martin Braithwaite i Ousmane Dembele iz penala.

Večeras smo saznali i još jednu ekipu koja je prošla u nokaut fazu, a to je Borussia Dortmund kojoj je za plasman dalje bio dovoljan bod protiv Lazija kod kuće (1:1).

Juventus je kod kuće savladao Dynamo iz Kijeva rezultatom 3:0 pogocima Federica Chiese, Cristiana Ronalda i Alvara Morate.

Tagovi: Kylian Mbappe, Neymar, Mancester United, Paris SG, Miralem Pjanić, Oliver Giroud, Mateo Kovačić, Chelsea
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE