GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PSG je zbog Messija zakupio Eiffelov toranj

PSG je zbog Messija zakupio Eiffelov toranj
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.08.2021 / 21:45
Autor: SEEbiz / index.hr
PARIZ - Lionel Messi napustio je Barcelonu nakon 21 godine i sada traži novi klub. PSG se nameće kao prva i najrealnija opcija za argentinskog kapetana, koji je od jučer slobodan igrač.

PSG radi svim silama da dovede briljantnog ofenzivca i čini se da je transfer blizu realizacije. Postoje dva nova razloga koja Messija guraju u redove francuskog doprvaka.

Julien Maynard, novinar francuskog Telefoota, tvrdi da je Messi već izabrao broj 19 u svom novom klubu. Broj 10, koji nosi u reprezentaciji Argentine i koji je nosio u Barceloni pripada Neymaru. Navodno je Neymar ponudio Messiju desetku, no Messi mu je zahvalio i odlučio uzeti broj 19. S tim je brojem i započeo profesionalnu karijeru u Barceloni.

Drugi je taj da je PSG zakupio Eiffelov toranj za datum 10. kolovoz. Tako tvrdi španjolski novinar Jose Alvarez. Mnogi pretpostavljaju da je razlog u dolasku i predstavljanju Messija. PSG planira to učiniti ispred simbola Pariza. Posljednji put PSG je iznajmio Eiffelov toranj kada je 2017. doveo Neymara iz Barcelone za 222 milijuna eura.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Paris SG, Neymar, Pep Guardiola, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE