GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prva pobjeda Jurića na klupi Torina

Prva pobjeda Jurića na klupi Torina
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2021 / 17:34
Autor: SEEbiz / H
TORINO - U 3. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Ivan Jurić je ostvario prvu pobjedu kao trener Torina, "granata" je na svom terenu s uvjerljivih 4-0 (1-0) svladala slabašnu Salernitanu.

Čitavu se utakmicu praktički igralo na jedan gol, a nakon niza propuštenih prilika Torino je poveo u samoj završnici prvog poluvremena golom Sanabrije (45). U nastavku su pobjedu potvrdili Bremer (65), Pobega (87) i Lukić (90+1).

Marko Pjaca igrao je za Torino do 74. minute dok je Josip Brekalo ostao na klupi torineza.
S tri boda Torino je skočio na 11. mjesto, dok je Salernitana na dnu bez bodova.

Veliki preokret dogodio se u Cagliariju gdje je domaćin vodio 2-0 samo da bi na kraju Genoa slavila sa 3-2. Cagliari je poveo golovima Joaoa Pedra (16-11m) i Ceppitellija (56), no tada je stao, a Genoa je golom Destra (59) i s dva pogotka Faresa (69, 78) stigla do preokreta.
Adrian Šemper ostao je na klupi Genoe dok Milan Badelj nije bio ni na klupi đenovljana koji su sada 13. s tri boda, dok je Cagliari 17. s jednim bodom.

Ranije u nedjelju je prvak Inter ispustio prve bodove u novoj sezoni odigravši 2-2 na gostovanju kod Sampdorije u Đenovi. Inter je vodio s 1-0 i 2-1, milanski sastav prvi put je u vodstvo fantastičnim slobodnim udarcem sa 20-ak metara doveo Dimarco (18), a krajem poluvremena novu prednost osigurao mu je Lautaro (44), no žilavi domaćin oba se puta vrlo brzo uspijevao vraćati u utakmicu. Na 1-1 poravnao je Yoshida (33) kojemu je pripisan pogodak nakon udarca prema vratima koji je nespretnom reakcijom u svom petercu skrenuo Džeko, dok je konačnih 2-2 lijepim volejom na početku drugog poluvremena postavio Augello (47). Najbolju priliku za novo vodstvo Inter je imao u 51. minuti kada je Perišić probio lijevi bod te uputio nešto između udarca i dodavanja za Džeku na drugoj vratnici, bosanskohercegovački napadač nije stigao na loptu koja je prohujala pored vratnice.

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović igrali su za Inter do 54. minute.

Drugi Inter sada ima sedam bodova, dva manje od vodećeg Napolija, a jedan više uz utakmicu više od Rome, Lazija i Milana koji će svoje susrete 3. kola igrti kasnije u nedjelju. Milan će ugostiti Lazio, dok će Roma na svom terenu dočekati Sassuolo. Sampdoria je 15. s dva boda.

Tagovi: Ivan Jurić, Torino, Josip Brekalo, Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Marko Pjaca
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE