GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prva pobjeda Clippersa, Zubac solidan

Prva pobjeda Clippersa, Zubac solidan
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2021 / 07:57
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Los Angeles Clippersi ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni NBA lige, pred svojim su navijačima srušili Portland sa 116:86. Najefikasniji kod pobjednika bio je Luke Kennard s 23 poena, 18 je dodao Reggie Jackson, a 16 (uz 8 ukradenih lopti) Paul George.

Naš Ivica Zubac igrao je 25 minuta, što je iskoristio za deset koševa (šut 5-6), osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. U drugoj četvrtini Cody Zeller ga je pogodio u oko, ali naš je košarkaš ostao u igri, a samo minutu kasnije na drugom je kraju terena došlo do novog okršaja istih igrača. Ovaj put je deblji kraj izvukao Zeller koji je dobio udarac u bradu i usta zbog čega je morao napustiti igru, ali vratio se u posljednjoj četvrtini. Dodajmo da je kod Blazersa najefikasniji s 20 poena bio CJ McCollum, a Damian Lillard je zaustavljen na 12 poena (šut iz igre 4-15).

Chicago Bullsi nakon četiri odigrane utakmice imaju omjer 4-0, što im je najbolji ulazak u sezonu od 1996/97 kada je u momčadi bio Michael Jordan. U ponedjeljak navečer su sa 111:108 nadigrali Toronto, uz 26 koševa nekadašnjeg člana Raptorsa DeMara DeRozana. Zach Lavine je dodao 22 poena, a Lonzo Ball je pogodio pet trica za 15 koševa.

Giannis Antetokounmpo ostao je jednu asistenciju prekratak za triple-doubleom u pobjedi branitelja naslova Milwaukee Bucksa protiv Indiane (119:109). Antetokounmpo je zaključio dvoboj s 30 poena, 10 skokova i devet asistencija, a dobru je podršku imao u Khrisu Middletonu (27 poena, sedam asistencija).

REZULTATI:

Charlotte - Boston 129:140 (produžetak), Indiana - Milwaukee 109:119, Atlanta - Detroit 122:104, Brooklyn - Washington 104:90, Miami - Orlando 107:90, Toronto - Chicago 108:111, Minnesota - New Orleans 98:107, Denver - Cleveland 87:99, LA Clippers - Portland 116:86.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE