GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosinečki ima dvije ponude iz susjedstva

Prosinečki ima dvije ponude iz susjedstva
PONUDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2022 / 18:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Početkom srpnja ove godine Robert Prosinečki je napustio klupu ljubljanske Olimpije i od tada je bez posla.

Prosinečki sada na stolu ima dvije primamljive ponude iz susjednih država i samo se čeka njegova odluka.

Mediji u BiH tvrde kako je Robert Prosinečki (53) jedan od najozbiljnijih kandidata za novog trenera Sarajeva! Posrnuli BiH velikan jesenski je dio prvenstva dočekao tek na petom mjestu ljestvice i čelnici kluba čine sve kako bi se klub vratio u sam vrh.

- Kada nemaš posla onda sve vrijedi čuti, vidjeti, tko ima kakvu ideju i ponudu. Ništa vam konkretno ne mogu odgovoriti u ovom trenutku. Znam da medije uvijek to zanima, ali mene iskustvo uči da se u tišini sve odvija i radi. I tada se sklopi posao. Kao posljednji put, nitko nije znao da pregovaram s Olimpijom. Dok nije bilo gotovo. Ideja je da počnem raditi što prije, ali konkretno nemam još ništa', kazao je za SportKlub Robert Prosinečki.

Podsjetimo, Prosinečki je u Srbiji već radio i to kao trener Crvene zvezde, za koju je i igrao, a trenirao je još turske klubove Denizlispor i Kayserispor te je bio izbornik Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a posljednji mu je posao bio u ljubljanskoj Olimpiji.

Tagovi: Robert Prosinečki, FK Sarajevo, FK Novi Pazar
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE