GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosinečki: Hrvatska će teško ponoviti Rusiju

Prosinečki: Hrvatska će teško ponoviti Rusiju
PREDVIĐANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.11.2022 / 13:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Legendarni Robert Prosinečki jedan od najboljih nogometaša kojih je Hrvatska imala, kao član vatrenih 1998. godine osvojio je brončanu medalju na SP-u u Francuskoj.

Hrvatska je na prošlom Mundijalu osvojila srebrnu medalju i senzacionalno dogurala do samog finala. Ipak, veliki 'žuti' ne vjeruje u isti scenarij u Kataru.

- Jako je teško to ponoviti, ali Hrvatska ima dobru reprezentaciju, mogu reći solidnu momčad s dobrim, mlađim igračima. No, sve ovisi o tome kako će biti Luka, koji je nositelj ove momčadi. To je momčad koja zna dobro igrati, tako da se rezultatski nikad ne zna Hrvatska! Imaju kvalitetu, splet je mladih i više iskusnih igrača, pa neka prvo prođu grupnu fazu, a onda može svašta biti. Ponoviti Rusiju - teško, ali može biti vrlo zanimljivo prvenstvo za Hrvatsku - rekao je Prosinečki u razgovoru za Mondo.

- Mislim da je Piksi napravio dobru atmosferu, dao je samopouzdanje ekipi da su dobra reprezentacija.Do sada su bili dobri pojedinačno, a sada i kolektivno.Piksi je to donio, bit će im teško, ali vjerujem da će biti drugi u skupini iza Brazila, koji je po meni prvi favorit za titulu prvaka svijeta. Generalno, mislim da mogu biti jako dobri. Pojedinačno su jako dobri, izbornik im je dao drskost kakav je i on bio kao igrač i tako da sad izgledaju jako, jako dobro. Manje-više isto kao i Hrvatska nakon eventualnog prolaska grupe. Srbija je pobijedila u Portugalu, pa nedavno bez problema Norvešku s jednim Erlingom Halandom u Ligi nacija. To je jedna sasvim druga reprezentacija nego prije kada su imali dobre pojedince, ali nikad dobar kolektiv. Piksi je to sve posložio i izgledaju jako dobro. Sve je moguće - smatra Prosinečki o bivšem suigraču Draganu Stojkoviću.

Tagovi: Robert Prosinečki, hrvatska nogometna reprezentacija, SP u Kataru, Dragan Stojković, Piksi Stojković
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE