GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preostale utakmice Lige prvaka u srpnju ili kolovozu

Preostale utakmice Lige prvaka u srpnju ili kolovozu
UEFA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.04.2020 / 15:31
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ŽENEVA - Završen je sastanak, drugi po redu krizni na kojem su se skupile glave čelnih ljudi svih 55 nacionalnih saveza s predstavnicima UEFA-e, odnosno njenih radnih skupina koje su radile na kalendaru natjecanja i ekonomiji nogometa u budućem razdoblju.

Jedna od ključnih stvari s nove video-konferencije jest da će se preostale utakmice Lige prvaka igrati onda kada to bude moguće, pretpostavlja se kroz srpanj i kolovoz. To znači da je jasan cilj UEFA-e završiti sve nogometne sezone bez prijevremenog prekidanja i proglašavanja prvaka.

Trebali smo dakle, uživati u nogometnom ljetu na Europskom prvenstvu, a čeka nas uzbudljiva završnica nogometnih sezona u nacionalnim prvenstvima, jednom kada kriza oko koronavirusa dočeka svoj kraj.

Ono što se zna jest da će se preostale utakmice Lige prvaka i Europske lige sasvim sigurno igrati bez gledatelja na tribinama. To vrijedi čak i za finale. Sve zainteresirane strane na sastanke su prihvatile tzv. engleski scenarij, a taj je - završiti aktualnu sezonu prije nego krene nova.

Time će se barem malo ublažiti financijski stres za klubove koji su već ionako dovoljno izmučeni samom činjenicom da se u ovom trenutku nogomet ne igra. Gubi se novac od sponzorstava i TV-prava, a to UEFA i njeni nacionalni savezi pod svaku cijenu žele spriječiti.

Tagovi: Liga prvaka, Europska liga, UEFA
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE