GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preokret Uniteda, Ronaldo zabio za pobjedu

Preokret Uniteda, Ronaldo zabio za pobjedu
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.10.2021 / 07:16
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - U trećem kolu skupine F Manchester United je nakon nevjerojatnog preokreta pobijedio Atalantu 3:2.

Gosti su poveli preko Marija Pašalića u 15. minuti. Demirel je povećao prednost Talijana na 2:0 u 29. minuti i s tih 0:2 se otišlo na odmor.

Veliki preokret Engleza pokrenuo je Marcus Rashford u 53. minuti. Maguire je u 75. izjednačio na 2:2, a Cristiano Ronaldo je u 81. zabio za veliku pobjedu Uniteda.

Takav kraj se i nije mogao naslutiti nakon prvog poluvremena jer su Talijani vodili 2:0. U 15. minuti Pašalić se našao na pravom mjestu te je iz blizine svladao domaćeg vratara De Geu za 1:0. Atalanta je cijelo prvo poluvrijeme odigrala odlično, bila je kontinuirano opasna, a u 29. minuti je povećala na 2-0 golom Demirala.

No, baš sve na travnjaku se promijenilo u drugom poluvremenu, točnije od 53. minute kada je Rashford smanjio na 1:2. U valovima je Manchester United napadao. Atalantu su spašavali okvir vrata i vratar Musso, no do kraja nije izdržala. Prvo je Maguire izjednačio u 75. minuti, a u 81. se ukazao Cristiano Ronaldo i zabio za potpuni preokret.

Pašalić je igrao do 68. minute kada je zamijenjen.

Manchester United (šest bodova) je preskočio Atalantu (četiri boda) na ljestvici, a s Talijanima se izjednačio Villarreal koji je u Švicarskoj pobijedio Young Boys s 4:1. Gosti su u prvih petnaest minuta zabili dva gola (Pino i Gerard Moreno), a jednako ubojiti su bili i u samom finišu ogleda (Alberto Moreno i Chukwueze).

Tagovi: Manchester United, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo, Mario Pašalić, Atalanta
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE