GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo Bruno Zajec, legenda Medveščaka

Preminuo Bruno Zajec, legenda Medveščaka
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.04.2021 / 08:08
Autor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB - U Zagrebu je u subotu navečer preminuo Bruno Zajec (77), jedan od najpoznatijih hrvatskih hokejaša i član Medveščaka u njegovim najslavnijim danima.

Popularni Zec posljednjih se dana borio s koronavirusom koji mu je na kraju i presudio. Nakon dodatnih komplikacija završio je u bolnici, prvo u Klinici Fran Mihaljević, kasnije u KBC Dubrava, gdje je i preminuo.

- S velikom tugom javljamo kako nas je napustio dugogodišnji igrač, Legenda, veliki prijatelj i navijač našeg kluba. Naš Zec znan je svim generacijama hokejaša koje će ga pamtiti po njegovoj iznimnoj pozitivi i karakterističnom humoru kao i njegovoj iskrenosti i dobroti. Počivao u miru dragi naš Prijatelju, zauvijek ćeš biti s nama - napisali su iz KHL Medveščak Mladi.

Od 1961. godine, kada je Medveščak osnovan na Šalati pa sve do sredine 80-ih, Zec je bio dio slavnog zagrebačkog kluba. Kao igrač upisao je 116 službenih utakmica,, ali je i nakon igračke karijere bio redovito na hokejaškim utakmicama u Zagrebu. Bruno Zajec rođen je, odrastao i cijeli svoj život proveo u Zagrebu i to u samom centru. Stanovao je u Tkalčićevoj ulici. Bio je pravi Purger staroh 'štiha', poznat kao osoba vedrog karaktera i cijelom Zagrebu će zasigurno nedostajati.

Fotografija: Sanjin Strukić, Pixsell

Tagovi: Bruno Zajec, Medveščak
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE