GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Premier League dopušta trening s kontaktom

Premier League dopušta trening s kontaktom
TRENINZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.05.2020 / 16:19
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Dvadeset klubova engleske Premier League su u srijedu "jednoglasno" izglasali nastavak treninga s dopuštenim kontaktom, što je važan korak prema nastavku prvenstva.

Treninzi bez kontakta i u manjim skupinama od po pet igrača dopušteni su od prošlog tjedna, ali sada će klubovi "moći trenirati kolektivno (do deset igrača) pri čemu su dopušteni bliži kontakti s ciljem oduzimanja lopte, ali se i dalje ograničava nepotrebna fizička blizina", navodi se u priopćenju Premier League.

"Prioritet Premier League je zdravlje i sigurnost svih sudionika", navodi se u prioćenju.

Objava da može početi Faza dva usijedila je nakon opsežnog testiranja igrača i članova trenerskih stožera pri čemu je utvrđeno da je osam osoba zaraženo, među kojima su branič Watforda Adrian Mariappa i pomoćni trener Burnleya Ian Woan.

U Engleksoj nije odigrana ni jedna utakmica od ožujka kada je pandemija koronavirusa blokirala sport u cijelom svijetu.

Premier league je signalirala da želi da se prvenstvo nastavi 12. lipnja, no sada se čini da će ipak biti kasnije od toga.

Tagovi: Premier League, trening s kontaktom
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE