GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PPD Zagreb opet poražen u Ligi prvaka

PPD Zagreb opet poražen u Ligi prvaka
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2020 / 23:00
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 7. kola skupine B Lige prvaka kao domaćini u dvorani Sutinska vrela izgubili od ukrajinskog Motora iz Zaporožja sa 23:24 (13:13)

Zagreb je tako i nakon svog šestog nastupa u ovosezonskoj Ligi prvaka ostao bez bodova. Protiv ukrajinskog prvaka hrvatski je predstavnik u najjačem rukometnom klupskom natjecanju propustio veliku priliku, unatoč velikom broju izgubljenih lopti u prvom poluvremenu je u nekoliko navrata imao tri gola prednosti (7:4, 9:6). Ipak, tek pogotkom Laljeka u posljednjoj sekundi prvog poluvremena izbjegnuta je situacija da se na odmor ode sa zaostatkom.

Motor je tijekom drugog poluvremena bio u stalnoj rezultatskoj prednosti iako ona niti u jednom trenutku nije iznosila više od dva razlike. Možda i ključno razdoblje bilo je od 48. do 54. minute kada Zagreb nije uspio postići niti jedan pogodak, u tom je razdoblju propustio nekoliko napada s igračem više, vratar Motora Maroz uspio je obraniti nekoliko 'zicera' među kojima i sedmerac, pa je ukrajinski sastav uspio prebroditi svoje 'sušno' razdoblje u napadu.

Golom Mrakovičića iz protunapada 18 sekundi prije kraja Zagreb je smanjio na 23:24, no ukrajinski sastav uspio je sačuvati loptu do isteka vremena za važnu pobjedu u borbi za plasman u osminu finala.

Najefikasniji u sastavu PPD Zagreba bio je David Mandić sa šest golova, dok su Malasinskas i Puhovski postigli po pet pogodaka za Motor.

PPD Zagreb je tako ostao posljednji u skupini bez bodova iz šest susreta, dok Motor sada ima četiri boda iz pet odigranih susreta.

Ova dva suparnika trebala bi se ponovno sastati u 8. kolu za osam dana u Zaporožju.

Foto: PPD Zagreb / Facebook

Tagovi: PPD Zagreb, Liga prvaka, David Mandić, Vlado Šola, Motor Zaporožje
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE