GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Povratak Ronalda s dva gola

Povratak Ronalda s dva gola
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2020 / 17:58
Autor: SEEbiz / H
TORINO - Cristiano Ronaldo je povratak na teren nakon što se oporavio od koronavirusa obilježio s dva pogotka u 4-1 (1-1) gostujućoj pobjedi Juventusa protiv Spezije u susretu 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Protiv novog prvoligaša Juventus je pvoeo golom Morate (14), no na odmor se otišlo s rezultatom 1-1 nakon što je Pobega (32) pogodio za izjednačenje. Iako je Spezia bolje otvorila nastavak, Juventus je stigao do nove prednosti, Morata je u 59. minuti odličnom okomitom loptom uposlio Ronalda koji je obišao vratara i zatresao mrežu. Na 3-1 je nakon lijepe akcije povisio Rabiot (68) da bi Ronaldo (76-11m) iskoristio kazneni udarac za konačnih 4-1.

Ovom pobjedom Juventus je trenutačno drugi sa 12 bodova, koliko ima i treća Atalanta, a vodeći Milan mu bježi četiri boda. Spezia, kod koje mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić nije konkurirao za nastup, sada je 16. s pet bodova.

Vrlo dramatično je bilo u Torinu gdje je Lazio s dva gola u sudačkoj nadoknadi stigao do preokreta i 4-3 (1-2) pobjede protiv istoimenog domaćina.

U prvom poluvremenu Lazio je stigao do vodstva golom Pereire (15), no Torino je preko Bremera (19) i Bellottija (24-11m) poveo sa 2-1. Milinković Savić (48) je odlično izvedenim slobodnim udarcem početkom nastavka poravnao na 2-2 i taj je rezultat vrijedio sve do pred sam kraj. Onda je Lukić (87) iskoristio pogrešku Hoedta i doveo Torino u vodstvo 3-2. No, u sudačkoj nadoknadi je prvo na intervenciju VAR-a Lazio dobio kazneni udarac zbog igranja rukom N'Koulua, a precizan s bijele točke bio je Immobile (90+5-11m) za 3-3. I kada se čekao konačni zvižduk Caicedo (90+8) je iskoristio smušenost domaće obrane i pogodio za pobjedu Lazija kroz noge iskusnog vratara Sirigua.

Sedmi Lazio sada ima 10 bodova, dok je Torino pretposljednji 19. s jednim bodom.

Ranije u nedjelju je lider Milan kao gost svladao Udinese sa 2-1 (1-1). Milan je poveo golom Kessiea (18) na asistenciju Ibrahimovića, poravnao je De Paul (48-11m), da bi pobjedu gotima osigurao Ibrahimović (83) atraktivnim udarcem preko glave nakon ubačaja hrvatskog reprezentativca Ante Rebića. Rebić je u igru ušao u 71. minuti nakon što se oporavio od ozljede lakta zbog koje je pauzirao mjesec dana.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Juventus, Adrien Rabiot, Alvaro Morata, Sergej Milinković Savić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE