GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Povratak Klaya Thompsona možda tek tijekom 2022.

Povratak Klaya Thompsona možda tek tijekom 2022.
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2021 / 19:03
Autor: SEEbiz / H
SAN FRANCISCO - Premda se nagađalo da bi Klay Thompson mogao biti spreman za povratak na košarkaške parkete već početkom nove NBA sezone, to se neće dogoditi.

Uz Stepha Curryja najbolji igrač Golden Statea, jedan od najboljih šutera lige i peterostruki All-Star igrač, mogao bi se vratiti tek tijekom 2022. godine. Naznačio je to generalni menadžer „ratnika“ iz San Francisca Bob Myers.

„Možda se vrati u prosincu, možda u siječnju, a možda i kasnije“, rekao je Myers američkim novinarima.

Na parketima Thompsona nije bilo tijekom protekle dvije sezone. Teška ozljeda Ahilove tetive, ali i komplikacije tijekom rehabilitacije, natjerali su ovog 31-godišnjaka na dugo čekanje.

„Kada bi vidjeli Klayja kako u ovom trenutku izgleda na parketu vjerojatno bi rekli da može igrati već sutra. No, jedno su treninzi, a drugo liga i igra pet na pet. Definitivno nije spreman za povratak“, dodao je Myers.

Uz to, Myers je dodao kako postoji opcija slanja Thompsona u „bratski“ klub Golden Statea, iz G lige, gdje bi se fizički čeličio za povratak u NBA ligu.

Tagovi: Klay Thompson, Golden State Warriors, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE