GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Potvrđeno: Gvardiol ostaje u Dinamu do ljeta

Potvrđeno: Gvardiol ostaje u Dinamu do ljeta
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.01.2021 / 10:00
Autor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB - U igračkom kadru Dinama zasad nema promjena, moguće je da će neki mladi igrači ulaziti u kadar prve momčadi da bi se moglo više rotirati u tako gustom rasporedu.

Zasad nema zdravstvenih problema.

– Nadam se da ćemo takvi ostati i u pripremama, da neće biti ozljeda i propuštanja treninga jer to će biti jako važni treninzi – kaže Mamić, koji je za plave objavio i dobru vijest:

– Leipzig nam je i službeno potvrdio da Joško Gvardiol ostaje kod nas do ljeta, što je za nas izvrsno, i da su time zadovoljni svi, mi koji imamo dobrog igrača, Joško koji će imati puno utakmica, a Leipzig igrača koji će redovito igrati. Dinamo ima puno igrača koji su na posudbama.

– Kulenović i Menalo ostaju u Rijeci, Karačić u Lokomotivi. Vidjet ćemo još s Đurasekom, koji se vratio iz Varaždina, možda i s još nekim mlađim igračima hoće li ići nekamo. No prijelazni je rok tek počeo – kaže Mamić.

Tagovi: Joško Gvardiol, RB Leipzig, Dinamo, Zoran Mamić, Dani Olmo
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE