GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Porter Jr. za povijest, Durant zabio 42 u trijumfu Brooklyna

Porter Jr. za povijest,  Durant zabio 42 u trijumfu Brooklyna
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2021 / 07:58
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Sjajni Nikola Jokić je još jednom vodio svoj Denver do pobjede, 42. ove sezone, u dvoboju protiv Toronta.

Denver je savladao Trotonto rezultatom 121:111, a domaću ekipu je predvodio sjajni Jokić koji je ostvario double-double. Srbijanski centar je susret završio sa 19 poena uz 11 skokova, a najefikasniji u redovima Nuggetsa bio je Michael Porter Jr. sa 23 poena.

Na drugoj strani trojica igrača su zabila više od 20 poena, a najviše je ubacio OG Annunoby (25).

Fenomenalnu večer je imao i Kevin Durant koji je postigao 42 poena uz 10 podijeljenih asistencija u trijumfu Brooklyna u gostima kod Indiane rezultatom 130:113. Na drugoj strani Caris LeVert je ubacio 36 poena.

Prvo ime večeri ipak je Kevin Porter Jr. Igrač Rocketsa koji je nedavno kažnjen s 50.000 američkih dolara zbog kršenja zdravstvenih protokola jer je pohodio striptiz klub u Miamiju, a tamo i imao posla s policijom budući da je ondje pretučen njegov suigrač Sterling Brown, protiv Bucksa je odigrao najbolju utakmicu svoje NBA karijere.

Još uvijek 20-godišnji igrač ubacio je 50 koševa i imao 11 asistencija u slavlju svog tima. Postao je time najmlađi igrač u povijesti Rocketsa s 50 ubačenih poena, ali i najmlađi u povijesti NBA lige koji je tolikom broju koševa dodao minimalno i 10 asistencija. Dosad je taj rekord bio u vlasništvu LeBrona Jamesa koji je te brojke ostvario u dobi od 23 godine.

Porter Jr. je u susretu protiv Bucksa ubacio devet trica iz 15 pokušaja, imao ukupan šut 16-26 iz igre te 9-11 s crte slobodnih bacanja. Sedamnaest poena ubacio je u posljednjoj četvrtini utakmice. Igrao je ukupno 41 minutu.

Tagovi: Terry Porter Jr., Kevin Durant, Nikola jokić
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE