GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Porazi Clippersa, Pistonsa i Sunsa

Porazi Clippersa, Pistonsa i Sunsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.01.2023 / 09:06
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Sinoć su na NBA teren istrčala sva tri hrvatska košarkaša koji igraju u sjevernoameričkoj profesionalnoj ligi.

LA Clippersi Ivice Zubca su doživjeli poraz kod kuće, bolji do njih su sa 110-100 bili Miami Heat, Portland Trail Blazersi su sa 135-106 svladali Detroit Pitonse Bojana Bogdanovića, a New York Knicks su kod kuće nadigrali Phoenix Suns Darija Šarića.

Bam Adebayo zabio je 31 koš uz 13 skokova, Tyler Herro dodao je 23 poena i sedam skokova za Miami Heat koji je slavio četvrti put u posljednjih pet utakmica.

Clipperse, kojima je ovo treći uzastopni poraz, predvodio je Paul George sa 25 ??poena, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Marcus Morris Sr. ubacio je 14 koševa, Luke Kennard dodao je 11, a Ivica Zubac je u 34:08 minute provedene na terenu zabio 10 koševa (šut iz igre 4/6) uz sedam skokova.

Los Angeles je uspio nadoknaditi zaostatak od čak 21 poen u drugom poluvremenu prije nego što je opet "pao" u zadnjoj četvrtini. Los Angeles je bio bolji od Miamija 34-14 u trećoj četvrtini da bi zaostatak od 18 poena na poluvremenu pretvorio u vodstvo 83-81.

U zadnjoj četvrtini Miami je zabio prvih sedam koševa i poveo 88-83 košem Gabea Vincenta. Heat je vodio sa šest koševa razlike prije nego što je Kennard ubacio pet uzastopnih koševa - uključujući i tricu na 5:40 do kraja - približivši tako Los Angeles na 96-95. No nakon toga je Miami zabio sljedećih sedam poena. Jimmy Butler je izveo dva slobodna bacanja, Herro je zabio tricu, a Adebayo je vratio na 103-95 na 3:40. Nešto više od minute prije kraja Adebayo je zakucavanjem doveo Miami na 108-99 što je bilo nedostižno Clippersima.

Portland Trail Blazersi su kod kuće nadigrali Detroit Pistonse sa 135-106, a Bojan Bogdanović je sa 21 košem (šut iz igre 8/15, trice 2/3) bio najbolji strijelac u porazu svoje momčadi. Na terenu je proveo 25:24 minute upisavši pritom još i dva skoka i tri asistencije.

Jerami Grant je za Portland zabio 36 koševa protiv svoje bivše momčadi. Anfernee Simons je ubacio 30 poena, dok je Damian Lillard dodao 19 poena i 10 asistencija.

Portland je stekao prednost na kraju prvog poluvremena i samo ju je povećavao do kraja, a u jedNom trenutku iznosila je čak 30 koševa.

Poraz su upisali i Phoenix Sunsi Darija Šarića. Od njih su bolji bili domaći New York Knicksi sa 102-83.

Julius Randle bio je najbolji strijelac utakmice sa 28 koševa i 16 skokova, a Jalen Brunson je dodao 24 koša za drugu uzastopnu pobjedu Knicksa.

Sunsima je ovo treći poraz zaredom, a predvodio ih je Deandre Ayton sa 12 ubačaja, dok je Chris Paul dodao 11.
Dario Šarić je odigrao 8:46 minuta za Phoenix upisavši pritom samo jednu asistenciju (šut iz igre 0/2).

Tagovi: Los Angeles Clippers, Paul George, Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Damian Lillard, Dario Šarić, New Orleans Pelicans
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE