GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Policija privela napadača Ajaxa

Policija privela napadača Ajaxa
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2020 / 13:15
Autor: SEEbiz
AMSTERDAM - Napadača Ajaxa i nizozemske nogometne reprezentacije, Quincyja Promesa u nedjelju ujutro privela je policija zbog sumnje da je u srpnju nožem nanio ozljede jednom od članova obitelji na privatnoj zabavi.

Ovaj 28-godišnji nogometaš osumnjičen je za napad, a u slučaju da se potvrdi da je Quincy Promes uistinu bio taj koji je nanio ozljede drugoj osobi, mogao bi u zatvoru provesti od jedne do četiri godine.

Njegovo privođenje u nedjelju ujutro potvrdio je glasnogovornik policije Jelmer Geerds. Kaže da je igrač Ajaxa priveden zbog uboda nožem i ne želi ništa više reći o pozadini osumnjičenog. A da je stvar uistinu ozbiljna, potvrđuje i činjenica da je odmah odveden u zatvor.

Nizozemski reprezentativac u srpnju je organizirao veliku obiteljsku zabavu, a tijekom zabave se iz nepoznatih razloga žestoko posvađao s jednom od članova obitelji. Navodi se da ga je tada napao te ozlijedio nožem i da su sudionici zabave spriječili najgore.

Nejasno je zašto Promes nije priveden ranije. Policija poriče da je Ajax imao utjecaja na to.

'Za incident smo čuli tek prije mjesec dana. Tada je započeta istraga koja je jutros dovela do hapšenja', rekao je Geerds.

Inače, Promes je još u subotu igrao za Ajax te je za svoju momčadi u pobjedi 4:0 protiv Zwollea sudjelovao s jednim golom.

Tagovi: Quincy Promes, Ajax
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE