GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pokrenuta istraga protiv Ibrahimovića i Lukakua

Pokrenuta istraga protiv Ibrahimovića i Lukakua
ISTRAGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2021 / 14:54
Autor: SEEbiz / H
RIM - Talijanski nogometni savez (FIGC) pokrenuo je u ponedjeljak istragu vezanu uz verbalni incident između Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua koji se dogodio prije šest dana tijekom četvrtfinalnog susreta Talijanskog kupa između Intera i Milana.

Lukaku i Ibrahimović su krajem prvog poluvremena dobili po žuti karton zbog sukoba u Milanovu kaznenom prostoru, a svoju su svađu nastavili i nakon što je sudac Paolo Valeri odsudio kraj prvog poluvremena. Na snimci se vidi kako se Lukaku razljutio na nešto što mu je Ibrahimović dobacio. Navodno se na jednom od mikrofona postavljenih uz teren čulo kako Ibrahimović kaže Lukakuu da "ode prakticirati svoj vudu".

"Savezni istražitelj Giuseppe Chine jutros je otvorio proceduru vezanu uz verbalni okršaj između Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua. Kao dio istrage, u sljedećih će nekoliko sati ispitan biti i sudac utakmice Paolo Valeri kako bi se razjasnile disciplinske mjere koje je poduzeo protiv igrača tijekom utakmice", objavio je FIGC.

U drugom poluvremenu Ibrahimović je isključen nakon što je dobio drugi žuti karton zbog prekršaja.

Još u petak su i Lukaku i Ibrahimović kažnjeni sa po jednom utakmicom zabrane nastupa u Kupu zbog svog sukoba. Lukaku će stoga propustiti prvi polufinalni dvoboj protiv Juventusa u utorak, dok Ibrahimović neće imati pravo nastupa u prvoj Milanovoj utakmici u Kupu sljedeće sezone.

Tagovi: Romelu Lukaku, Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Inter
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE