GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Poginuo bivši fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić

Poginuo bivši fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić
TRAGEDIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2022 / 18:47
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak poginuo je Miodrag Ješic, bivši fudbaler i trener FK Partizan, objavio je FK Partizan na svom Tviter nalogu.

Nesreća se dogodila jutros, oko 10.30. Putničko vozilo „citroen“ u kome je bio Ješić, kretalo se u smeru od Rume ka Jarku, kada je iz neutvrđenih razloga je prešlo u traku za suprotni smer.

Automobil je direktno udario u kamion sa prikolicom. Miodrag Ješić, vozač putničkog vozila je preminuo na licu mesta, dok je vozač teretnjaka zadobio lake telesne povrede, preneo je „Blic“.

Miodrag Ješić, rođen 1958. godine, seniorsku fudbalsku karijeru je počeo u Partizanu gde je ostao pet godina (1980-1985). Za crno-bele je odigrao 148 ligaških mečeva i postigao 13 golova. On se posle toga preselio u Tursku i za dva tamošnja kluba, Altaj i Trabzonspor, odigrao još pet sezona.

U Partizan se vratio 1991, ali je ostao samo godinu dana, nakon čega je 1994. godine u Turskoj završio igračku karijeru.

Trenersku karijeru je počeo nedugo posle okončanja igračke, a radio je u skoro 30 klubova. Vodio je, između ostalih, OFK Beograd, Partizan, Liteks, Budućnost, Sarajevo, a radio je i u Turskoj, Kini, Libiji, na Maldivima, u Tunisu, Iranu i Saudijskoj Arabiji, gde je u eptembru okončao poslednji trenerski angažman.

Kao igrač, bio je šampion Jugoslavije sa Partizanom, a kao menadžer prvak arapske lige sa Sfaksijenom iz Tunisa, Bugarske sa CSKA iz Sofije, šampion Libije sa Al Itihadom i Mjanmara sa Jangonom.

Tagovi: Partizan, Miodrag Ješić, OFK Beograd, Budućnost, FK Sarajevo
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE