GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pogba se vratio u Juventus

Pogba se vratio u Juventus
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.07.2022 / 17:07
Autor: SEEbiz / H
TORINO - Nakon šest sezona u Manchester Unitedu francuski veznjak Paul Pogba (29) se je vratio u Juventus. Pogba dolazi u Juve kao slobodan igrač i sa torinskim klubom je potpisao četverogodišnji ugovor.

Pogba je kao 16-godišnjak došao u nogometnu akademiju Manchester Uniteda, a nakon toga je dobio je priliku u prvoj momčadi. No, u dvije sezone odigrao je samo sedam utakmica i preselio je u Juventus.

U torinskom klubu (2012–2016) odlično se uklopio u momčad te je postao standardni prvotimac. Osvojio je četiri naslova prvaka Italije i u 177 nastupa zabio je 34 pogotka.

Nakon odličnih partija u Italiji Manchester United je ponovno bio zainteresiran za Pogbu i uspio ga je 2016. dovesti u svoje redove za 105 milijuna eura, što je tada bio rekordan transfer.
Ne može se reći da je Pogba podbacio u Unitedu, ali pružio je manje od onoga što se očekivalo. U 226 utakmica zabio je 39 golova.

"Kad smo se opraštali uvijek je postojao tračak nade da ćemo se vidjeti ponovno, prije ili kasnije. I evo ga, Pogba se je vratio u Torino i ne možemo biti sretniji. Otišao je kao dječak, a vraća se kao muškarac i šampion", objavio je Juventus na svom internetskom portalu.

Tagovi: Paul Pogba, Manchester United, Juventus
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE