GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pobjeda Uniksa, 22 poena i brutalno zakucavanje Hezonje (VIDEO)

Pobjeda Uniksa, 22 poena i brutalno zakucavanje Hezonje (VIDEO)
euroliga
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.11.2021 / 21:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Košarkaši ruskog Uniksa iz Kazanja u dvoboju 11. kola Eurolige svladali su kao domaćini berlinsku Albu sa 85-71, a u momčadi Velimira Perasovića najbolji strijelac je sa 22 koša bio Mario Hezonja.

Hrvatski reprezentativac je uz to imao i sedam skokova te pet asistencija. Svi znamo da je Hezonja 'letač', ali ovo je stvarno bilo iznad svih očekivanja. U jednom se od napada Uniks mučio, nisu košarkaši ruske momčadi mogli pronaći put do koša... Ali, zato je tu - Mario Hezonja. Uzeo je loptu, sjurio se prema košu i - brutalno zakucao!

Ali kako! Put prema obruču priječio mu je najviši košarkaš Eurolige, 224 centimetra visoki Christ Koumandje iz Čada. Plitak potok, pomislio je Hezonja i silovito zakucao, kao što možete vidjeti OVDJE.

Do pobjede je stigao i aktualni pobjednik Eurolige Anadolu Efes koji je u Istanbulu sa 98-77 nadigrao Monaco. Krunoslav Simon je za pobjednike postigao osam koševa uz pet asistencija.

Drugi poraz u nizu doživjeli su košarkaši Armani Milana. Bolji od njih je u Sankt Peterburgu bio Zenit sa 74-70, čime se ruska momčad izjednačila s Talijanima po broju pobjeda (8-3). Vodeći Real Madrid ima učinak 9-2. Uniks je sa 6-5 na osmoj poziciji.

Tagovi: Mario Hezonja, Uniks, Kruno Simon, Christ Koumandje
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE