GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pobjeda Jazza, Bogdanović zabio 13 poena

Pobjeda Jazza, Bogdanović zabio 13 poena
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.10.2021 / 08:31
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Utah Jazz hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića pobijedio je sinoć u gostima sa 110-101 Sacramento Kings, a hrvatski je reprezentativac u toj pobjedi sudjelovao sa 13 koševa.

Do tog je učinka Bogdanović došao u 33:39 minuta na terenu šutom iz igre 5/11 (trice 2/5) , a tome je dodao pet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Najbolji pojedinac Utaha bio je Donovan Mitchell sa 27 koševa, dok je Rudy Gobert dodao 17 koševa i 20 skokova. Ovo je bila 14. pobjeda Utaha nad Sacremntom u 16 susreta.

Kod Kingsa najbolji je bio Harrison Barnes sa 25 pogodaka i 14 skokova, dok je Buddy Hield ubacio 24 koša, od čega šest trica.

Phoenix Suns su također na gostovanju sa 115-105 svladali LA Lakerse, a večer je obilježio Chris Paul koji je utakmicu završio sa 23 poena i 14 asistencija. Kada je u drugoj četvrtini zabio slobodno bacanje došao je do 20,000. pogotka u karijeri i ujedno je postao prvi igrač u povijesti NBA koji je sakupio toliko pogodaka i 10.000 asistencija.

Paul je 47. košarkaš u NBA koji je zabio 20,000 koševa, a ukupno je peti u povijesti po broju asistencija.

Devin Booker je pomogao Paulu sa 22 koša, a Mikal Bridges je ubacio 21 koš.

LeBron James je bio najučinkovitiji u redovima poražene momčadi sa 25 koševa, dok je Anthony Davis zabio 22 i ugrabio 14 skokova.

Brooklyn Nets su upisali prvu pobjedu, nadigravši na gostovanju Philadelphia Sixerse sa 114-109. Kevin Durant je upisao triple-double sa 29 koševa, 15 skokova i 12 asistencija. Pratili su ga LaMarcus Aldridge sa 23 koša, od čega je devet zabio u zadnjih pet minuta u kojoj su Nets napravili seriju od 16-1, i James Harden sa 20 poena, osam asistencija i sedam skokova.

Denver Nuggets su upisali drugu pobjedu, svladavši San Antonio Spurse sa 102-96 na krilima svog MVP-ja Nikole Jokića koji je utakmicu završio sa 32 koša, 16 skokova i sedam asistencija.

New York Knicks, koji su prije dva dana pobijedili Boston, sa 121-96 bili bolji od Orlanda. Evan Fournier, koji je u Orlandu igrao sedam sezona, sinoć je za pobjedu Knicksa zabio 18 koševa, dok je Julius Randle ubacio 21 pogodak, deset skokova i sedam asistencija. Luka Šamanić nije igrao za Knickse.

Washington Wizards su, predvođeni Spencerom Dinwiddieom (34 koševa, pobijedili Indiana Pacerse sa 135-134 nakon produžetka, a pobjedu im je osigurao Davis Bertans tricom 34,4 sekunde prije kraja.

Chicago je sa 128-112 bio bolji od New Orleans Pelicansa. Lonzo Ball je upisao triple-double sa 17 pogodaka, 10 asistencija i isto toliko skokova, dok je Zach LaVine ubacio 32 koša. Charlotte Hornets su sa 123-112 pobijedili Cleveland Cavalierse zahvaljujući Milesu Bridgesu koji je utakmicu završio sa 30 koševa.

Nakon poraza u prvoj utakmici Toronto Raptors su sa 115-83 na gostovanju svladali Boston Celticse, a Houston Rockets su kod kuće s visokih 124-91 bili bolji od Oklahoma City Thundera.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Utah Jazz, Donovan Mitchell, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE