GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković odgovorio Milanoviću: Ovo što priča je bezveze, nebitno

Plenković odgovorio Milanoviću: Ovo što priča je bezveze, nebitno
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 19:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - U ponedjeljak je održana zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Nakon sjednice izjavu je dao predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković.

“Ušli smo u fazu stvaranja novih radnih mjesta, a poseban akcenat stavit ćemo na aktivne mjere zapošljavanja. Sukladno tome očekujemo nastavak trenda rasta plaća”, rekao je.

Plenković se dotaknuo i ukidanja ograničenja cijene goriva i naftnih derivata. “Nakon što smo pravodobno reagirali i spriječili rast cijena, sada kada imamo jasan signal o trendu koji će se promijeniti, gdje će cijene biti niže, ukinuli smo tu uredbu. Na taj način prepuštamo tržištu da regulira cijenu goriva. Mislim da je to dobro i korisno”, rekao je.

Što se tiče potvrde omikron soja u Hrvatskoj, Plenković je rekao da moramo biti oprezni: “Maske, prozračivanje, svi higijenski elementi… A dalje očekujemo preporuke HZJZ-a i Ministarstva zdravstva”.

Komentirao je nove optužbe predsjednika Zorana Milanovića na račun ministra obrane Marija Banožića, Vlad i Stožera.

“Ne znam što je govorio, meni je žao ovih koji ga zovu. On gdje god ode, nitko ne zna na što je došao. Odjeci su stalno neke svađe, komentari, uvrede… Mislim da je to redundantno i gubi se cijeli smisao. Nebitno, ovo što priča je bezveze. Gubljenje vremena mi je komentirati njegove teme i konstrukcije. Bavimo se mi bitnijim temama”, rekao je Plenković.

Komentirao je i Most i Božu Petrova.

“Govorio je da je svojim roditeljima preporučio cjepivo Pfizer, a onda javno zagovarao Ivermectin”, rekao je Plenković te se osvrnuo na prosvjede: “18. prosinca se neće dogoditi ništa. Ovaj koloplet aktera… Ima onih koji naivno misle da nema korone. Ovi koji umiru na intenzivnoj njezi, umiru tek tako jer nemaju što raditi. Ali postoje i politički paraziti. Koji bi htjeli nešto ušićariti na temama poput ovih”.

Tagovi: Andrej Plenković, Zoran Milanović, Elvis Burčul, Mario Banožić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE