GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pjaca na posudbi u Anderlechtu

Pjaca na posudbi u Anderlechtu
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.01.2020 / 21:22
Autor: SEEbiz / H
BRUXELLES - Hrvatski veznjak Marko Pjaca (24), koji je proteklih godina imao velikih problema sa ozljedama, do kraja ove sezone bit će na posudbi u najtrofejnijem belgijskom klubu Anderlechtu, a onda se vraća u Juventus.

Vijest o dolasku Pjace Anderlecht je u petak navečer objavio na svom internetskom portalu. Anderlecht je tek deveti u domaćem prvenstvu, za vodećim Club Bruggeom zaostaje 24 boda. U najtrofejnijem belgijskom klubu Pjaca će imati priliku oživiti svoju karijeru i stići u formu koja bi mu omogućila da se ponovno nađe na popisu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Talentirani nogometaš zagrebačkog Dinama, koji je u hrvatskoj reprezentaciji skupio 23 nastupa, u ljeto 2016. godine prešao je u Juventus u transferu vrijednom 23 milijuna eura. Njegova karijera u Juveu dobro je krenula, ali već u listopadu 2016. se ozlijedio te je uslijedio duži oporavak. U siječnju 2018. otišao je na šestomjesečnu posudbu u Schalke, a potom na posudbu u Fiorentinu, gdje se je opet teško ozlijedio. Vratio se u Juventus, ali ove sezone upisao je samo jedan nastup u talijanskom kupu. Unatoč tome, Juventus je produžio ugovor s njime za još dvije sezone, odnosno do ljeta 2023.

Tagovi: Marko Pjaca, Anderlecht, Juventus
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE