GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pivarić blizu Lokomotive

Pivarić blizu Lokomotive
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2020 / 09:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivšem hrvatskom reprezentativcu Josipu Pivariću (31) istekao je ugovor s kijevskim Dinamom i trenutno je slobodan igrač. Kako se sada čini, vrlo je blizu povratku u Hrvatski Telekom Prvu ligu.

'Lokosi' su nedavno doveli bivšeg reprezentativca Nikicu Jelavića, a vrlo su blizu dogovora s još jednim 'vatrenim'. Momčadi aktualnog hrvatskog viceprvaka trebao bi se pridružiti srebrni sa SP-a 2018. godine u Rusiji Josip Pivarić (31)!

Malo je reći kako je ovo neočekivani transfer jer ipak se radi o iskusnom nogometašu kojemu je prije nekoliko tjedana istekao ugovor s kijevskim Dinamom te je trenutno slobodan igrač. Istina, imao je Pivarić problema s ozljedama u protekle dvije godine, bio je na operaciji koljena, ali uspješno se oporavio i vratio na teren, pa nitko nije očekivao da će se odlučiti na povratak u Hrvatski Telekom Prvu ligu.

'Ništa još nije riješeno, dogovorili smo tek da ćemo sjesti za stol i razgovarati nakon povratka 'lokosa' iz Švedske. Osjećam se odlično, zdrav sam i spreman, a Lokomotiva je svakako jedna od opcija za nastavak karijere', kazao je Josip Pivarić za Sportske novosti te pojasnio:

'Želim biti u zdravom kolektivu, Lokomotiva to svakako jest, Lokomotiva je praktički moj klub kao i Dinamo. A i obiteljski razlozi vuku me ostanku u Hrvatskoj...'

A 'lokosi' su u četvrtak doživjeli težak debakl u Švedskoj, u kvalifikacijama za Europsku ligu izgubili su od Malmöa čak 5:0. Nakon velike rasprodaje igrača trener Goran Tomić žudi za pojačanjima, a ovako iskusan igrač zasigurno će dodatno povezati redove teško uzdrmane momčadi 'lokosa'. Zato niti ne čudi da bi ga mogli gledati u potpuno novoj ulozi na terenu. Naime, u Lokomotivi Pivarića vide kao ljevokrilnog napadača.

'Sve do juniora igrao sam na krilu ili u sredini napada! Onda su me u juniorskim godinama počeli seliti na mjesto lijevog braniča, što sam igrao u kasnijim seniorskim danima. Ali lako bih se priviknuo na igru u napadu', ustvrdio je Pivarić koji će u Lokomotivi pokušati oživjeti karijeru.

Problema oko dogovora ne bi smjelo biti, Lokomotiva je ipak njegov klub, četiri je sezone igrao za 'lokose' kao Dinamov igrač na posudbi od 2008. do 2012. godine. Podsjetimo, Josip Pivarić je u ljeto 2017. godine iz zagrebačkog Dinama otišao u Dinamo Kijev za nešto više od dva milijuna eura, a sada se u Hrvatsku vraća kao slobodan igrač.

Tagovi: Josip Pivarić, Lokomotiva, Dinamo Kijev, Goran Tomić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE