GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pioli: Rebić nije slomio ruku

Pioli: Rebić nije slomio ruku
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.09.2020 / 21:06
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ozlijedio se u pobjedi Milana protiv Crotonea (2-0) u susretu 2. kola talijanskog prvenstva.

Rebić je u 56. minuti nezgodno pao na rame i strahovalo se od teške ozljede. Međutim, trener "Rossonera" Stefano Pioli je kazao kako ništa nije puklo.

"Dobra je vijest da Rebić nije slomio ruku. Nadamo se kako će se to i potvrditi i da njegova ozljeda neće zahtijevati duži izostanak. Nakon što smo ostali bez Ibrahimovića, imamo nedostatak igrača u napadu," poručio je Pioli.

Milan je na gostovanju pobijedio Crotonea sa 2-0. Gosti su poveli u posljednjim trenucima prvog dijela iz kaznenog udarca kojeg je izborio Ante Rebić, a realizirao Franck Kessie. Pobjedu Milana potvrdio je Brahim Diaz golom u 50. minuti.

"Kada ovako često igrate na početku sezone, važno je kontrolirati igru, kontrolirati tempo. Nismo držali loptu kako smo trebali, ali prošlo je dobro”, rekao je trener Milana za Sky Sport Italia.

Milan je u prva dva kola Serie A upisao dvije pobjede, a sada ga u četvrtak očekuje gostovanje kod Rio Avea u play-offu Europske lige.

Tagovi: Stefano Pioli, Ante Rebić, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE