GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Phoenix pobijedio Denver i osigurao prvo mjesto prije playoffa

Phoenix pobijedio Denver i osigurao prvo mjesto prije playoffa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.03.2022 / 09:44
Autor: SEEbiz
DENVER - Košarkaši Phoenixa su sinoćnjom pobjedom nad Denverom osigurali prvo mjesto na Zapadu i prednost domaćeg terena kroz čitav play-off u NBA ligi.

Phoenix je gostovao kod Nuggetsa i u veoma uzbudljivom meču je slavio rezultatom 140:130.

Chris Paul se vratio nakon povrede i ubacio je 17 poena uz 13 asistencija, ali je pravi junak pobjede bio Devin Booker koji je ubacio čak 49 poena uz 10 asistencija.

Na drugoj strani standardno dobru partiju je pružio Nikola Jokić sa 28 poena, 6 skokova i 6 asistencija, no to nije bilo dovoljno za trijumf.

Jedini koji je pratio Srbijanskog centra je bio Aaron Gordon sa 21 poenom.

Sinoć su odigrane još tri utakmice u NBA ligi u kojima su domaćini slavili. Toronto je pobijedio Cleveland 117:104, Memphis Indianu 133:103, Milwaukee Washington 114:102, te New Orleans Chicago 126:109.

Tagovi: Phoenix Suns, Devin Booker, Nikola Jokić
PROČITAJ I OVO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE