GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić želi ostati u Bayernu, ali...

Perišić želi ostati u Bayernu, ali...
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2020 / 16:36
Autor: SEEbiz / tportal
MUNCHEN - Ivan Perišić navodno želi karijeru nastaviti u Bayernu, ali pitanje je hoće li ga Nijemci otkupiti.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić se oporavlja od teške ozljede koju je zaradio na treningu Bayerna. Alvaro Odriozola mu je nesretnim i nespretnim startom polomio gležanj pa Perišića nećemo gledati na terenu bar do sredine ožujka.

Do ove ozljede Perišić je bio jedan od glavnih igrača Bayerna za koji je u 15 utakmica zabio četiri gola. U Bayernu je na posudbi, ali njemački Sport 1 piše kako bi u njemačkom sastavu mogao ostati i iduće sezone. U klubu su zadovoljni njegovim igrama, a on želi upravo u Bayernu nastaviti karijeru.

Za posudbu su za njega platili pet milijuna eura, a požele li ga kupiti morat će izdvojiti dodatnih 20 milijuna eura. Problem bi mogle predstavljati Perišićeve godine i jedno veliko pojačanje koje stiže idućeg ljeta.

Hrvatski reprezentativac ima već 31 godinu, a na ljeto u Bayern navodno stiže 24-godišnji Leroy Sane kojeg će platiti 100 milijuna eura pa će sigurno biti u prednosti u odnosu na Perišića. U svakom slučaju, naš reprezentativac je izrazio želju da ostane, sada je sve na Bayernu.

Tagovi: Ivan Perišić, Bayern, Inter, Leroy Sane
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE