GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić strijelac u uvjerljivoj pobjedi Intera

Perišić strijelac u uvjerljivoj pobjedi Intera
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.05.2021 / 19:39
Autor: SEEbiz / H
MILANO - U posljednjem kolu talijanske Serie A novi prvak Inter je kao domaćin svladao Udinese s 5-1 (2-0) i tako proslavio naslov, a među strijelcima se našao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Vodstvo momčadi Antonija Contea donio je Englez Ashley Young u 8. minuti. U 44. minuti je Danac Christian Eriksen pokazao svoje umijeće izvođenja slobodnih udaraca i udvostričio prednost Intera. Za 3-0 je Argentinac Lautaro Martinez u 55. minuti realizirao kazneni udarac, a u 64. minuti je Ivan Perišić povećao Interovu prednost na 4-0 na asistenciju Matiasa Vecina. U 71. minuti je belgijski napadaš Romelu Lukaku pogodio za 5-0.

Gosti su do pogotka stigli u 79. minuti, kad je Roberto Pereyra realizirao jedanaesterac.

Inter je naslov osvojio s 91 bodom, uz 28 pobjeda i samo tri poraza. Trenutačno drugoplasirana Atalanta ima 78 bodova, dva više od Milana i Napolija, a tri više od Juventusa.

U večernjem dijelu programa, od 20.45 sati, dobit ćemo odgovor na pitanje koje će se dvije momčadi pridružiti Interu i Atalanti kao predstavnici Serie A u Ligi prvaka sljedeće sezone i hoće li Roma sačuvati prednost pred Sassuolom za mjesto u novoj Konferencijskoj europskoj ligi.

Milanu za osiguravanje plasmana u Ligu prvaka treba pobjeda na gostovanju kod Atalante, u slučaju da Napoli kao domaćin svlada Veronu, a Juventus slavi na gostovanju u Bologni. Sassuolo je domaćin Laziju, a Roma gostuje kod Spezije.

Serie A napuštaju Benevento, Crotone i Parma.

Tagovi: Ivan Perišić, Inter, Ashley Young, Christian Eriksen, Udinese, Lautaro Martinez
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE