GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić poslao poruku hrvatskim navijačima

Perišić poslao poruku hrvatskim navijačima
OGLASIO SE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2021 / 21:24
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Jedan od najboljih igrača hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Perišić oglasio se na društvenim mrežama nakon što je zbog pozitivnog nalaza na koronavirus završio u samoizolaciji na deset dana zbog čega će propustiti sutrašnji ogled osmine finala EP-a protiv Španjolske.

"Kao što svi već znate, pozitivan sam na koronavirus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali sam jako tužan što sutra neću moći pomoći Hrvatskoj," napisao je Perišić na Instagramu.

"Uvjeren sam da će dečki na krilima podrške sjajnih navijača odigrati veliku utakmicu. Tko zna, možda zaigram još na ovome europskom prvenstvu. Idemo dečki," dodao je krilni igrač milanskog Intera.

Perišić je bio pozitivan na redovnom testiranju na koronavirus te mu je određena mjera samoizolacije u trajanju od deset dana, tijekom kojih neće moći konkurirati za nastupe reprezentacije na Europskom prvenstvu.

Velik je to udarac za izbornika Zlatka Dalića i svjetske doprvake jer je Perišić bio jedan od najboljih igrača Hrvatske u grupnoj fazi natjecanja. Bio je strijelac izjednačujućeg pogotka u remiju (1-1) s Česima te asistent kod prvog i strijelac trećeg gola u pobjedi (3-1) nad Škotima u Glasgowu, kojom je hrvatska reprezentacija izborila nastup u osmini finala.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je otkrio kako je razgovarao s Perišićem nakon što je saznao da mora u samoizolaciju zbog pozitivnog nalaza.

"Teško mu je i žao mu je. Za ovo je živio, bio je u sjajnoj formi. Bio je to šok za sve nas, ostali smo bez najboljeg igrača iz grupne faze natjecanja, ali to je život. Moramo se prilagoditi, moramo sutra igrati i za njega," istaknuo je izbornik svjetskih doprvaka.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je otkrio kako Perišić ima blage simptom i kako se dobro osjeća.

"Ivan se osjeća dobro, ima blage simptom. Jučer je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa," kazao je glasnogovornik HNS-a.

"Mi se prema Uefinom protokolu nismo dužni dodatno testirati, niti to Danci od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, već redovno ako prođemo Španjolsku," dodao je.

Tagovi: Ivan Perišić, Zlatko Dalić, hrvatska nogometna reprezentacija, Billy Gilmore, Škotska
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE