GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perez bio u šoku kad je shvatio što Mbappe traži od Reala

Perez bio u šoku kad je shvatio što Mbappe traži od Reala
ŠOKIRAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2022 / 09:18
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Florentino Perez, predsjednik Reala, u emisiji Chiringuito otkrio je kako je u zadnji tren propao već dogovoreni prelazak Kyliana Mbappea u momčad prvaka Španjolske i Europe. Umjesto toga je jedan od najboljih napadača svijeta odabrao produljenje ugovora sa PSG-om uz ogromnu plaću i faraonske ovlasti.

Perez je sada u jako gledanoj emisiji šoumena Josepa Pedrerola iznio detalje posla koji je propao suprotno svim očekivanjima:

"Mbappeov san je bio igrati za Real i to mi je više puta rekao. Očajnički je htio doći kod nas još u kolovozu prošle godine. Nakon toga mi je stalno ponavljao kako želi igrati samo za Real. I onda, prije 15 dana, sve se najednom promijenilo. Mislim da je to zbog nezamislivog političkog pritiska pod kojim je bio Mbappe.

Predsjednik Francuske i gradonačelnik Pariza počeli su ga opsjedati i tupiti mu da ne smije otići iz Pariza i Francuske. Ja ne mogu niti zamisliti da kod nas španjolski kralj tako nešto radi s primjerice igračem Betisa. Osim političkog presinga, svoje je učinio i financijski, koji je došao iz Katara.

PSG je Mbappeu ponudio nevjerojatne uvjete. Kako u pogledu plaće, tako i toga što je potpisom novog ugovora s tim klubom praktički postao njegov sportski direktor. To je nespojivo s igračevim ovlastima i poslom."

Ipak, otkriva Perez, tada još nije sve bilo završeno između Mbappea i Reala, ali je tako postalo kada je on postavio nove uvjete: "Rekao je da neće sudjelovati u aktivnostima za sponzore Reala koji nisu i njegovi privatni sponzori. To me šokiralo, jer nikada nitko u povijesti ovog kluba to nije tražio i niti bi to dobio.

Nogomet je kolektivni sport i nitko ne može biti ispred ostalih niti će u Realu to biti. Svaka čast Mbappeu, ali on je valjda umislio da je pjevačka ili glumačka zvijezda, a svi oko njega u ovom klubu prateći bend ili statisti. Međutim, ovo je Real Madrid. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio što traži od nas i rekao sam sebi: Ovo nije onaj moj Mbappe...

Usprkos svemu ja ga i dalje volim. Znam da mu nije bilo lako jer je kao mlad čovjek bio pod strašnim pritiskom da ne ode u Real, oteli su mu san. Žao mi je i zbog njegove majke, koja mi je govorila da je Kylian još otkako je bio mali dječak maštao o igranju za Real. Sad mi kažu da joj je jako neugodno nakon ovog njegovog obrata, da ju je stid."

Perez je podvukao: "Ovaj Mbappe kojeg gledamo i slušamo u zadnje vrijeme nije onaj isti kojeg sam znao ranije. Ovoga kakav je sada i želim da ostane u PSG-u. Ja želim onog kakav je bio ranije i koji je ostao u mojim snovima.

Može li doći u Real za tri godine, kada mu završi ugovor s PSG-om? Znate kako se kaže kod nas, 'za tri godine ćemo svi biti ćelavi, hahaha! (Perez i voditelj su ćelavi, op.a.) Ovaj Mbappe nije moj Mbappe! Ovaj odbija raditi zajedničke akcije sa svojom momčadi. Tog Mbappea ne želim."

Tagovi: Florentino Perez, Kylian Mbappe, Paris SG, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE