GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PBZ i Generali osiguranje predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

PBZ i Generali osiguranje predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj
KAMP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2022 / 16:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Nogometni kamp za djecu (Italia Soccer Camp 2022.) dolazi u Hrvatsku!

Ovaj sportski događaj namijenjen je djeci od 7 do 14 godina, a Privredna banka Zagreb (PBZ), kao članica Intesa Sanpaolo Grupe, glavni je partner ovog projekta koji podržava i Generali osiguranje. Kamp će svojim sudionicima pružiti jedinstvenu priliku učenja vještina i tajni nogometa radeći s izvrsnim talijanskim trenerima.

Na konferenciji za medije bio je Andrea Pirlo, talijanska nogometna zvijezda, koji je govorio o konceptu Nogometnoga kampa.
Sudionici konferencije bili su i: Luigi Fuzio, direktor za poslovanje sa stanovništvom i upravljanje imovinom međunarodnih banaka supsidijara Intese Sanpaolo; Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb; Gianluca Colocci, glavni direktor za korporativni razvoj Generali CEE Holdinga; Mario Carini, predsjednik Uprave Generali osiguranja; Jasna Ćurković Kelava, ravnateljica Dječjeg doma Zagreb; Marco Schembri, predstavnik organizatora događaja World Camp International. Video porukom podrške okupljenima su se obratili izbornik i kapetan hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić i Luka Modrić.

„Drago mi je što sam danas u Hrvatskoj na promociji sporta i njegove univerzalne vrijednosti. PBZ i ja dijelimo isti pristup prema mladima i znamo koliko im je podrška važna. Tako će mladi igrači, sudionici Italia Soccer Campa, imati priliku učiti od profesionalnih talijanskih trenera“, izjavio je Andrea Pirlo. „Također, posebno nadarenoj djeci koju ćemo odabrati za vrijeme trajanja kampa, bit će ponuđeno da posjete Italiju i tamo treniraju nogomet“, rekao je Andrea Pirlo, službeni promotor projekta i legendarni talijanski nogometaš.

Nogometni će se kamp održati u Zagrebu od 4. do 8. srpnja 2022. za oko 100 djece, uključujući djecu iz Dječjeg doma Zagreb, a u suradnji s Centrom za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“, lokalnim partnerom humanitarne zaklade The Human Safety Net koju je osnovao Generali, djeca korisnika programa Centra i djeca izbjeglice iz Ukrajine.
„Ovim danas najavljenim inicijativama, Intesa Sanpaolo Grupa potvrđuje svoju posvećenost Hrvatskoj i svoju uključenost u lokalnu zajednicu i kao primarni gospodarski igrač i kao akter koji je aktivno uključen u društvo“, rekao je Luigi Fuzio, direktor za poslovanje sa stanovništvom i upravljanje imovinom međunarodnih banaka supsidijara Intese Sanpaolo . „U svojem zadnjem poslovnom planu Grupa je potvrdila svoju predanost da u razdoblju od 2022. do 2025. izdvoji znatna sredstva za zajednice i zelenu tranziciju. Posebna je zadaća tih projekata doprinijeti poboljšanju našeg svakodnevnog života, kao i ostaviti bolji svijet budućim generacijama. Stoga smo intenzivno predani svakom lokalnom tržištu na kojem smo prisutni, uključujući Hrvatsku gdje smo u samom vrhu među bankama. Od velike je važnosti danas također naše plodonosno partnerstvo s Generali Grupom te smo doista dva vodeća europska igrača koja su udružila snage u provedbi inicijativa od društvenog značaja, kao i kako bi osnažili mogućnosti pružanja zaštite svim našim klijentima, uključujući pojedince, obitelji i poduzeća zahvaljujući proizvodima koji će biti uvedeni tijekom sljedećih mjeseci.“

U sklopu svog programa društvene odgovornosti, Privredna banka Zagreb podržava mnogobrojne sportske aktivnosti koje uključuju djecu i mlade, a uz podršku svoje matične banke Intese Sanpaolo omogućila je djeci da treniraju u jednoj od najboljih nogometnih škola u kojoj će steći vrijedno nogometno iskustvo.
„Drago mi je što smo se i ove godine okupili kako bismo djeci omogućili sudjelovanje u ovom zaista posebnom projektu. Naša zemlja ima velik potencijal za svijet nogometa te podržavamo ovaj projekt zahvaljujući kojemu mladi igrači mogu trenirati s iskusnim trenerima. Hrvatska je poznata po svojim mnogobrojnim uspješnim nogometašima i nadamo se da će neki od mladih nogometnih talenta, sudionika ovog kampa, jednoga dana uspješno predstavljati našu zemlju“, rekao je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

„Zadovoljstvo nam je što djeca iz našeg Centra imaju mogućnost sudjelovati u Nogometnom kampu i ove godine te ovom prigodom želim zahvaliti PBZ-u na pozivu, kao i na dugogodišnjoj podršci i suradnji“, istaknula je Jasna Ćurković Kelava, ravnateljica Dječjeg doma Zagreb.
„Sudjelovanjem u Nogometnom kampu, Generali Grupa nastavlja svoju tradiciju i predanost potpori inicijativama koje promiču kulturu solidarnosti i društvene uključenosti. Dvostruko smo ponosni što jačamo vezu s lokalnim zajednicama oslobađajući potencijal ljudi kroz programe koje vodi naša zaklada The Human Safety Net te osnažujemo postojeće partnerstvo s Intesa Sanpaolo Grupom u Hrvatskoj, kao i našu tržišnu poziciju. Naš strateški cilj je postati Lifetime partner naših klijenata kroz personaliziranu ponudu te smo ponosni što i Intesinim klijentima nudimo fleksibilna rješenja kako bismo zadovoljili njihove potrebe u raznim životnim etapama i dodatno zaštitili pojedince, obitelji i tvrtke”, rekao je Gianluca Colocci, glavni direktor za korporativni razvoj Generali CEE Holdinga.

“Kao Lifetime partner ukorijenjen u lokalnim zajednicama, posebno sam ponosan što će Generali omogućiti sudjelovanje u kampu brojnoj djeci koja su korisnici programa Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“, našeg lokalnog partnera u Hrvatskoj Generalijeve humanitarne zaklade The Human Safety Net, kao i djeci izbjeglicama iz Ukrajine. Ako izmamimo osmijeh na lica polaznika nogometnog kampa, to će biti nagrada za sve nas i dokaz da smo angažirani u pravom smjeru“, naglasio je Mario Carini, predsjednik Uprave Generali osiguranja.

Marco Schembri, ispred World Camp International Srl, organizatora nogometnog kampa, dodao je: „Htio bih zahvaliti PBZ-u što su još jednom omogućili da mladi hrvatski nogometaši razvijaju svoj talent i uživaju u nezaboravnom iskustvu. Premda govorimo različitim jezicima, nogomet nas sve povezuje gdje god da u svijetu živimo.“

Nogometni kamp održat će se na nogometnim terenima Sportskog centra ZAGREBello u Zagrebu, na adresi Veslačka 1 (od 4. do 8. srpnja 2022. godine), a uključivat će tehničke, fizičke i taktičke treninge. Italia Soccer Camp, koji javnost prepoznaje po edukativnoj i zabavnoj naravi, projekt je koji okuplja bivše članove talijanske nogometne reprezentacije. Ove će se godine čak pet vrhunskih talijanskih trenera družiti s mladim nogometnim nadama poučavajući ih tajnama nogometne umjetnosti. Nogometni kamp je besplatan za oko 100 djece koja će imati priliku učiti i trenirati nogomet na temelju dobro poznate i dokazane metode i tehnike koju primjenjuju najbolji nogometaši. Detaljne informacije o upisu i organizaciji kampa uskoro će biti objavljene na PBZ-ovim komunikacijskim kanalima.

I ove će godine tri najtalentiranija sudionika kampa dobiti priliku posjetiti Italiju i prisustvovati Danu talijanskog nogometnog kampa zajedno s djecom iz drugih zemalja. Mladi nogometaši će se tri dana družiti na terenu za trening Akademije Coverciano, a odabrani dječaci i djevojčice ne samo da će moći uživati u treninzima, utakmicama, posebnim tečajevima i posjetu Talijanskomu muzeju nogometa i utakmici Serie A, nego će imati i priliku iskusiti i druge zanimljive sadržaje uz koje će učiti o tajnama nogometa, dobiti praktične savjete te steći mnoge vještine koje odlikuju prave nogometne zvijezde.

Tagovi: Italia Soccer Camp 2022., Luka Modrić, Zlatko Dalić, Privredna banka Zagreb, Dinko Lucić, Andrea Pirlo, Generali
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE