GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pavić: Nadam se da HRT umjesto našeg finala neće prenositi gimnastiku

Pavić: Nadam se da HRT umjesto našeg finala neće prenositi gimnastiku
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2021 / 13:30
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Nakon što se hrvatski teniski par Marin Čilić i Ivan Dodig uvjerljivom partijom u četvrtak plasirao u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju, to su par sati kasnije učinili i Nikola Mektić i Mate Pavić, koji su u polufinalu svladali Amerikance Austina Krajiceka i Tennysa Sandgrena 6:4, 6:4.

Najbolji par svijeta je u seriji od 14. pobjeda zaredom, a izgubili su samo jedan dvoboj od zadnjih 21.

"Prvi put na Olimpijskim igrama i odmah medalja. Presretni smo jer konstantno ove sezone igramo jako dobro, imamo svega pet poraza. Mislim da smo danas dominirali protiv Amerikanaca, bili smo čvrsti na servisu, nismo im dali nikakve šanse i zasluženo smo prošli u svehrvatsko finale. Kako to dobro zvuči, svehrvatsko. Za ne povjerovati", presretan je bio Mate Pavić.

Tek treći put u povijesti olimpijskih igara, ali prvi put u više od 100 godina u finalu muških parova igrat će par iz iste zemlje.

"Drago mi je što smo dio toga, naša imena će negdje biti zauvijek zapisana, stvarno su Olimpijske igre predivna uspomena. Sutra će biti jedan lijepi dan i svi ćemo uživati u meču. Dva hrvatska para u finalu, baš nestvarno to zvuči", kazao je Mektić.

"Mi smo tu da probamo pobijediti, oni su tu da pobijede nas. Ja očekujem težak meč, oni su odigrali nekoliko fenomenalnih mečeva, danas pogotovo i veselimo se tome. No najvažnije je da svi skupa uživamo u predivnom danu za Hrvatsku. Nadam se samo da neće umjesto nas prenositi gimnastiku, ipak su četiri Hrvata na terenu", zaključio je Mate, aludirajući na to što je HRT za vrijeme drame u njihovom drugom meču na Igrama prenosio gimnastiku u kojoj nije bilo nijednog hrvatskog predstavnika.

Finale parova je na rasporedu u Ariake centru u 9 sati u petak.

Tagovi: Mate Pavić, Nikola Mektić, Ivan Dodig, Marin Čilić, Hrvatska radiotelevizija
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE