GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Paulo Sousa novi poljski izbornik

Paulo Sousa novi poljski izbornik
ANGAŽMAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.01.2021 / 17:42
Autor: SEEbiz / H
VARŠAVA - Portugalski nogometni stručnjak Paulo Sousa (50) imenovan je novim poljskim izbornikom, a na toj će poziciji zamijeniti Jerzyja Brzeczeka koji je neočekivano otpušten početkom ovog tjedna.

Sousa, koji je tijekom igračke karijere osvajao Ligu prvaka s Juventusom i Borussijom Dortmund, posljednji je trenerski posao imao prošle sezone kada je vodio francuski Bordeaux i to s vrlo malo uspjeha.

"Smatram kako je riječ o treneru koji može izvući više iz ove momčadi. Uz sav respekt prema treneru Brzeczeku, imao sam dojam kako bi nas teško odveo korak dalje", izjavio je predsjednik Poljskog nogometnog saveza Zbigniew Boniek.

Brzeczek je vodio Poljsku u 24 utakmice te se s reprezentacijom plasirao na EURO koji bi se trebao održati ovoga ljeta.

Tagovi: Paulo Sousa, Poljska
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE