GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ozlijedio se Brahim Diaz, jedan od udarnih igrača Milana

Ozlijedio se Brahim Diaz, jedan od udarnih igrača Milana
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.10.2022 / 08:50
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MILANO - Brahim Diaz bio je Milanov najbolji igrač na terenu u subotnjem srazu i visokoj 4:1 pobjedi protiv Monze.

Zabio je dva gola, uključujući jedan u akciji u kojoj se sjurio od centra do suparničkog gola, nanizavši nekoliko suparničkih igrača, ali igru je napustio već u 53. minuti zbog ozljede gluteusa. Gazzetta dello Sport navodi kako nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi, ali ogled protiv Dinama u Zagrebu u Ligi prvaka u utorak mogao bi biti pod velikim upitnikom.

"72 sata je kratki, jako kratki period za oporavak kada je riječ o mišićnim ozljedama, čak i kada su blaže ozljede u pitanju. Uvijek postoji rizik od pogoršanja ozljede", piše Gazzetta.

Milanov trener Stefano Pioli potvrdio je da je Diazova ozljeda lakše prirode, ali mogla bi biti dovoljna da ga udalji od ogleda u Zagrebu. Diaz je ove sezone inače zabio 4 gola kombinirano u 13 utakmica Serie A i Lige prvaka.

Dinamo i Milan imaju svaki po 4 boda nakon tri odigrana kola u skupini E Lige prvaka. U prvom međusobnom ogledu ovih klubova u Milanu domaćin je slavio s 3:1.

Tagovi: Brahim Diaz, AC Milan, Dinamo, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE