GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren Adria Tour u Zadru

Otvoren Adria Tour u Zadru
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2020 / 19:02
Autor: SEEbiz / H

ZADAR - Nakon prošlotjednog turnira u Beogradu, koji je osvojio Austrijanac Dominic Thiem, na centralnom terenu ŠC Višnjik u Zadru je otvoren i drugi turnir Adria Toura.

Od petka do nedjelje u Zadru će igrati Novak Đoković, Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Andrej Rubljov te dva kvalifikanta iz HEP pozivnog turnira, Danilo Petrović i Peđa Krstin.

Nakon svečanog otvaranja, program Adria Toura počeo je ekshibicijom u kojoj su Đoković i Danilović pobijedili Ćorića i Konjuh sa 6-5 (5). Današnji program završava nastupom pijanistice Lole Astanove, te koncertom Gibonnija. Već drugog dana na rasporedu su mečevi u kojem će uživati zadarska publika ali i gledatelji diljem svijeta.

"Veliko mi je zadovoljstvo igrati ovdje, atmosfera je najbolja moguća i nadam se da će tako ostati iduća tri dana kojima se stvarno veselim," kazao je Borna Ćorić, dok je Marin Čilić dodao: "’Svi ćemo imati odlične mečeve, a bit će i zabavnih poena. Upoznali smo već na Davis Cupu kako je atmosfera u Zadru sjajna i znam da nas to očekuje i ovog vikenda."

Samom početku Adria Toura prethodio je emotivan susret Biserke Petrović i Novaka Đokovića. Prvi tenisač svijeta toplo je pozdravio majku našeg prerano preminulog košarkaškog Mozarta te su izmijenili prigodne poklone.

Novak je dobio Draženov dres i kapu iz Netsa, a on je Biserki Petrović darovao svoj reket koji je i potpisao. Ovaj susret koji je povezao dva velika sportaša vidljivo je ganuo teniskog asa.

“Dražen je ikona sporta u cijeloj regiji. On je obilježio ne samo košarku već cijeli sport. Čovjek je kojem su se svi divili. Ostavio je dubok trag u srcima svih ljudi širom svijeta svih onih koji prate košarku, a i sport," kazao je srpski tenisač, dok je Biserka Petrović dodala: "Poznajem njegove roditelje i bila mi je velika želja da ga vidim što sam i ostvarila. Poklonila sam mu Draženovu novu kapu koja je stigla iz New Yorka. Novak je meni poklonio teniski reket koji će dobiti posebno mjesto u muzeju."

Tagovi: Adria Tour, Zadar, Novak Đoković, Biserka Petrović, Dražen Petrović, Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE