GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otkazani ATP i WTA turniri u Madridu

Otkazani ATP i WTA turniri u Madridu
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.08.2020 / 20:40
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Ovogodišnji ATP i WTA teniski turniri u Madridu, koji su se trebali igrati od 12. do 20. rujna, otkazani su zbog zabrinutosti oko širenja pandemije koronavirusa, objavili su organizatori.

Nakon što su krajem prošloga tjedna odgovorni za javno zdravlje u glavnom španjolskom gradu savjetovali organizatorima da otkažu održavanje turnira zbog porasta broja zaraženih koronavirusom, to se samo nekoliko dana poslije i dogodilo.

- ATP i WTA sa žaljenjem potvrđuju otkazivanje Mutua Madrid Opena za 2020. godinu. Ta je odluka donesena u dogovoru s lokalnim vlastima zbog zabrinutosti za zdravstvenu i sigurnosnu situaciju. Cijenimo trud organizatora koji su ove godine istražili sve mogućnosti kako bi se turnir održao. I ATP i WTA Tour razmatraju promjene u svojim kalendarima nakon US Opena te će ih objaviti u što skorije vrijeme, stoji u zajedničkom priopćenju ATP-a i WTA-a.

Turnir u Madridu trebao se održati odmah po završetku US Opena koji bi se trebao održati u New Yorku od 31. kolovoza do 13. rujna, a uz turnir u Rimu, koji bi se trebao održati od 20. do 27. rujna, trebao je tenisačima i tenisačicama poslužiti kao priprema za Roland Garros koji bi se ove godine trebao održati od 27. rujna do 11. listopada.

Tagovi: Masters u Madridu,
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE