GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Organizatori Karlovačkog cenera odbili preporuku Stožera o otkazivanju utrke

Organizatori Karlovačkog cenera odbili preporuku Stožera o otkazivanju utrke
ODBIJENICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.07.2020 / 20:20
Autor: SEEbiz / H
KARLOVAC - Karlovački Stožer Civilne zaštite je dva sata prije zakazanog početka međunarodne atletske ulične utrke "Heineken 0.0 Karlovački cener", s tisuću sudionika, izdao preporuku o otkazivanju, ali organizatori preporuku nisu uvažili.

U 15 sati organizatori su poslali medijima obavijest da će se elitna, glavna i štafetna utrka Karlovačkog cenera večeras održati prema planu, unatoč mogućoj kiši. Dva sata kasnije Stožer Civilne zaštite Grada Karlovca izdao je preporuku o otkazivanju te manifestacije, ali i ostalih u sklopu Zvjezdanog ljeta u povodu Dana grada (13. srpnja) zbog rasta novozaraženih od koronavirusa u Hrvatskoj.

Direktor utrke Robert Franjković rekao je Hini da će oni utrku unatoč preporukama održati. "Kako da ju otkažemo pred sam početak, i zašto", upitao se.

"Nema razloga da se utrka otkazuje jer smo sve pripreme odradili po protuepidemijskim uvjetima, imamo sve dozvole i svi su trkači o svemu upoznati, tako da će sve proći u najboljem redu", rekao je Franjković.

Tagovi: Karlovački cener, Stožer civilne zaštite, Robert Franjković
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE