GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Olmo: Nisam zadovoljan minutažom u Leipzigu

Olmo: Nisam zadovoljan minutažom u Leipzigu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2020 / 11:11
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - "Ne žalim što sam otišao u Leipzig", poručuje u razgovoru za Mundo Deportivo Dani Olmo, španjolski reprezentativac koji je ove zime Dinamo zamijenio njemačkim klubom.

Olmo je očekivao puno veću minutažu u Leipzigu. Dobio je priliku u nekoliko utakmica na početku, a onda se preselio na klupu. Navodno je podbacio na strogim Nagelsmannovim testovima.

"Nemam minutažu koji bih volio imati ili za koju smo vjerovali da ću imati. Dobio sam priliku u prve četiri utakmice, a onda iznenada nestao. Trener me stavio na klupu bez ikakvog objašnjenja. Doduše, nisam ni tražio objašnjenje", rekao je 21-godišnji Olmo i onda se pobunio zbog toga što ga je Nagelsmann koristio na različitim pozicijama.

"Igrao sam na četiri različite pozicije, to mi se nikad nije dogodilo. Nisam imao kontinuitet na jednoj poziciji, nisam korišten na mjestu na kojem mogu najviše doprinijeti. Ne znam što se dogodilo. Znam da sam ovdje došao igrati, nastavit ću se truditi i pokušati promijeniti trenerovo mišljenje."

Zašto je od svih zainteresiranih klubova odabrao Leipzig?

"Bila je to najbolja opcija za mene. Mislio sam to tad, a mislim i sad. Momčad je jaka, igramo četvrtfinale Lige prvaka, sezona je duga, bit će prilike za sve igrače. Leipzig mi je ponudio projekt kakav nije nijedan drugi klub, sportski direktor je došao po mene u Zagreb, trener me je nazvao i rekao mi da me želi... Osjetio sam se bitnim za njih."

Olmo je u Bundesligi odigrao samo 189 minuta, a u Ligi prvaka i izbacivanju Tottenhama nije dobio priliku u dvije utakmice osmine finala.

Tagovi: Dani Olmo, RB Leipzig, Dinamo, Julian Nagelsmann
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE