GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Olmo: Modrić igra na nekoj drugoj razini

Olmo: Modrić igra na nekoj drugoj razini
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2022 / 09:03
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Dani Olmo dao je veliki intervju Asu u kojem je prokomentirao visoku 7:0 pobjedu na otvaranju Svjetskog prvenstva protiv Kostarike, govorio o šansama španjolske reprezentacije za koju nastupa, opasnim suparnicima na turniru, a onda istaknuo i koliko se divi Luki Modriću.

Španjolska je Svjetsko prvenstvo otvorila dominantno, a golijada je uslijedila nakon što je u 11. minuti prvi gol na utakmici postigao bivši igrač zagrebačkog Dinama, sad nogometaš RB Leipziga. Upitan je li očekivao tako uvjerljivu pobjedu na otvaranju Mundijala u Kataru, rekao je:

"Očekivali smo pobjedu. Uvijek želimo tri boda, a posebno na otvaranju Svjetskog prvenstva. Ipak, treba ostati miran i tih, sad je na redu Njemačka. Kostarika je dobra momčad, ali nismo joj dopustili da igra svoju igru. Umorili smo je igrajući na stranu, rano postigli gol i to je otvorilo prostor da ih onda zabijemo još nekoliko."

"Njemačka će riskirati, mora napraviti sve za pobjedu. Mi pobjedom idemo u osminu finala, a to je cilj. Utakmicu dočekujemo kao veliki ispit na Svjetskom prvenstvu. Ona to i je. Njemačka je sjajna i ima sjajne igrače. Iako je izgubila od Japana, imala je posjed lopte i stvarala je prilike. Ipak, dočekujemo je s optimizmom. Znamo da će htjeti dominirati utakmicom, ali to želimo i mi", najavio je susret protiv najopasnijeg rivala u skupini.

Istaknuo je snagu Brazila, kao jednog od najvećih favorita za titulu na SP-u, na pitanje o povratku u Španjolsku odgovorio da je ugovorno vezan za svoj klub, a onda je i odgovorio na pitanje o zaljubljenosti u nogomet koju mu je usadio otac i koja mu se momčad na Svjetskom prvenstvu sviđa.

"Da, uživam u gledanju utakmica i njihovom analiziranju. Znam većinu igrača drugih reprezentacija. Nakon Španjolske mi se posebno sviđa Hrvatska. Modrić je za mene igrač koji igra na nekoj drugoj razini. Način na koji on razumije igru i kontrolira loptu... Na njega treba obratiti pažnju. Modrić je mjerilo", rekao je.

Tagovi: Dani Olmo, Luka Modrić, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE