GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odvjetnik traži procjenu mentalnog zdravlja Kyrgiosa

Odvjetnik traži procjenu mentalnog zdravlja Kyrgiosa
OBRANA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2022 / 08:59
Autor: SEEbiz / H

SYDNEY - Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios tražit će da se protiv njega odbaci optužba za napad navodeći kao razlog njegovo mentalno zdravlje, izvijestili su u utorak australski mediji.

Kyrgiosov odvjetnik zastupao je sportaša na sudu u Canberri, gdje je 27-godišnji australski igrač optužen za fizički napad. Slučaj napada datira iz prosinca 2021., ali detalji optužbe još uvijek nisu poznati.

Finalist Wimbledona, čija prisutnost nije bila potrebna tijekom ovog u biti administrativnog saslušanja, trenutno je u Japanu, gdje sudjeluje na turniru u Tokiju.

Njegov odvjetnik Michael Kukulies-Smith zatražio je odgodu kako bi se omogućila procjena mentalnog zdravlja Nicka Kyrgiosa, prema brojnim medijskim kućama uključujući javni servis ABC i Sydney Morning Herald.Sljedeće ročište zakazano je za 3. veljače.

Ranije ove godine Nick Kyrgios tvrdio je da je dugo patio od depresije i da je imao "suicidalne misli", u dugačkoj poruci na društvenim mrežama popraćenoj njegovom fotografijom snimljenom 2019. tijekom Australian Opena.

"Ako bolje pogledate fotografiju, možete primijetiti da sam samoozljeđivao svoju desnu ruku. Imao sam suicidalne misli i doslovno sam imao problema s ustajanjem iz kreveta, a da ne spominjem nastup pred milijunima ljudi", objasnio je Kyrgios.

Tagovi: Nick Kyrgios, fizički napad, Wimbledon
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE