GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odgođena utakmica Istra 1961 - Rijeka jer sedam igrača Rijeke ima koronavirus

Odgođena utakmica Istra 1961 - Rijeka jer sedam igrača Rijeke ima koronavirus
ODGODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2020 / 15:03
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Na zahtjev Rijeke, koja nakon zadnjeg testiranja ima sedam nogometaša pozitivnih na koronavirus, Hrvatski nogometni savez odgodio je utakmicu 12. kola Prve HNL između Istre 1961 i Rijeke, koja se trebala igrati u subotu, 21. studenoga, u Puli, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu riječkog prvoligaša.

Klub s Rujevice objavio je da je nakon novog kruga testiranja u ponedjeljak, 16. studenoga, sedam igrača Rijeke pozitivno na koronavirus, te da sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka ne mogu objaviti identitet osoba pozitivnih na covid-19. Napominju da će usko surađivati s epidemiološkom službom i sukladno razvoju situacije napraviti potrebne korake kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici kluba.

Iz Rijeke su priopćili da su sukladno propisima Hrvatskog nogometnog saveza zatražili odgodu utakmice 12. kola Prve HNL protiv Istre 1961, te da je odluka o odgodi donijeta sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. kolovoza 2020., kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istog kluba.

Odgođena utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.

Rijeka bi sljedeću utakmicu u Europskoj ligi trebala igrati u četvrtak, 26. studenoga, u gostima kod Napolija. U prva tri kola skupine F Europske lige nogometaši Rijeke upisali su tri poraza, pa na polovici natjecanja AZ Alkmaar, Napoli i Real Sociedad imaju po šest bodova, dok je Rijeka posljednja bez bodova.

Tagovi: Istra 1961, NK Rijeka, Hrvatska nogometna liga, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE