GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Obrvan: Vjerujem da možemo pobijediti Gudme

Obrvan: Vjerujem da možemo pobijediti Gudme
PPD ZAGREB
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2022 / 16:55
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Premda igramo protiv vrlo kvalitetnog suparnika vjerujem da možemo pobijediti, naglasio je Ivica Obrvan, trener rukometaša PPD Zagreb, uoči utakmice EHF Lige prvaka protiv danskog GOG Gudmea koja se igra u srijedu, u Zagrebu od 20.45 sati.

U zagrebačku Arenu dolaze aktualni danski prvaci, ali unatoč kvalitetnom suparniku u hrvatskom klubu misle kako mogu europsku premijeru začiniti pobjedom.

„Sezonu otvaramo protiv prvaka Danske. Riječ je o izuzetno jakoj ligi, a naš suparnik je u završnici prošle sezone pobijedio super jaki Aalborg. S druge strane, mislim da to je momčad koja pruža mogućnost mojim momcima da napravimo pozitivan rezultat. Moramo dati sve od sebe, svoje atribute pokazati u najboljem mogućem svjetlu. Pripreme za taj susret još uvijek traju, što kroz trening, što kroz video analizu. Ovo je momčad koja nema iskustva igranja u Ligi prvaka i koja se djelomično i promijenila u odnosu na lani. Vidimo svoju šansu i vjerujemo da možemo doći do pozitivnog rezultata. Eventualna pobjeda ili bod značili bi nam jako puno u pitanju samopouzdanja pred nastavak Lige prvaka i razmišljamo isključivo u tom pravcu“, rekao je u pripremi za taj susret Lige prvaka trener PPD Zagreb Ivica Obrvan.

Novi kapetan PPD Zagreb je Jakov Gojun koji je na sličnom tragu razmišljanja kao i njegov trener.

„GOG je suparnik po mjeri, ali i za oprez. Ako pogledamo rezultate od prošle godine oni su vrlo zanimljivi. Mi, primjerice, s Aalborgom nismo imali šanse, a oni su ih pobijedili. S druge strane, oni nisu imali šanse s Našicama, a mi smo pobijedili Nexe. Mislim da nam je ovo utakmica po mjeri za otvaranje sezone i velika nam je želja uzeti ta prva dva boda. Što se tiče njihovog stila igre on je tipično skandinavski s puno trke, a to znači da se i mi moramo brzo vraćati. Opet, što se nas samih tiče mislim da se možemo nositi sa svima ako smo fokusirani, u prvom redu na obranu. To smo pokazali protiv Veszprema, kao i lani protiv Kiela, Montpellierea ili Szegeda. Bilo bi lijepo da se Arena napuni“, poručio je Gojun prije ogleda protiv Danaca.

Tagovi: Ivica Obrvan, Jakov Gojun, PPD Zagreb, Gudme
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE