GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Obdukcija pokazala da je Tot ipak bio pretučen

Obdukcija pokazala da je Tot ipak bio pretučen
NOVI DETALJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2022 / 16:40
Autor: SEEbiz / H
SKOPJE - Hrvatski rukometaš Denis Tot ipak je preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca, tvrdi makedonski list Večer.

Toth (27) je preminuo u petak u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima u petak doveden bez svijesti nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skoplju.

Iako je prvotno zaključeno da je rukometaš RK Butela preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje koje je jutros pripremljeno nakon obdukcije Tothova tijela utvrdilo nasilnu smrt, donose makedonski mediji.
Izvor je za to dobio i potvrdu od tužiteljstva, dodajući da su dvije osobe već privedene, a treća je u bijegu. Kao dokaz pribavljeni su odgovarajući video zapisi s događaja na kojem se Toth i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu.
Tijelo mladog rukometaša u obližnjem parku vidio je jedan od djelatnika u diskoteci te je odmah pozvao hitnu pomoć.

Denis Tot je rođen u Đakovu, gdje je započeo rukometnu karijeru i tamo igrao do 2015., kad je prešao u španjolski Ademar Leon. Nakon sezone u Španjolskoj vratio se u Hrvatsku, gdje je igrao za Poreč i Bjelovar, a potom se ponovno okušao u inozemstvu igrajući za austrijski Bruck.

Od tamo je preselio u makedonski Ohrid u kojem je proveo dvije sezone, da bi potom došao u skopski Butel, klub koji se trenutno nalazi iza Eurofarm Pelistera i Vardara 1961 na ljestvici prvenstva Sjeverne Makedonije.

Tagovi: Denis Tot, Makedonija
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE