GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nurkić se teško ozlijedio

Nurkić se teško ozlijedio
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2021 / 08:13
Autor: SEEbiz / Index.hr
PORTLAND - Jusuf Nurkić slomio je zglob desne ruke na utakmici svog Portlanda i Indiane.

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš i bivši igrač Cedevite ozlijedio se pri pokušaju zaustavljanja jednog napada gostujućih košarkaša. Odmah se uhvatio za ruku i otišao u svlačionicu.

Do ozljede početkom treće četvrtine Nurkić je ubacio pet poena i imao osam skokova. Ove sezone je na prosjeku od 10.3 poena i 7.6 skokova. Njegov Portland izgubio je 87:111.

Nurkić je posljednjih godina imao velikih problema s ozljedama. Još se ne zna koliko će pauzirati zbog ove. Na početku ove sezone navijači su ga kritizirali zbog lošijih igara. Propustio je pripreme jer je htio više vremena provesti s obitelji nakon što mu je baka preminula od koronavirusa.

"Ljudi se ponašaju kao da sam mrtav. Ne brinem puno zbog toga, ali očigledno je da smo svi živa bića i suočavamo se sa svime što se događa izvan terena i u našim obiteljima. Želim pomoći momčadi, iza nas je tek pet-šest utakmica i znam da ću biti u redu. Nisam zaboravio igrati košarku i pokušavam ići naprijed. Iza nas je tek nekoliko utakmica i pokušavam raditi ono što trener od mene traži. Kao što sam rekao pred početak sezone, trenutno sam na 70 posto mogućnosti, ali znam da ćemo ovo prebroditi kao momčad", nedavno je rekao 26-godišnji centar koji je u karijeri na prosjeku od 15.6 poena i 10.4 skoka.

Tagovi: Jusuf Nurkić, Portland Trailblazers
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE