GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi poraz Jazza, loša Bogdanovićeva večer

Novi poraz Jazza, loša Bogdanovićeva večer
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.01.2022 / 08:45
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Košarkaši Utah Jazza poraženi su na svom parketu sa 91-111 od Cleveland Cavaliersa, a u lošu večer svoje momčadi uklopio se i Bojan Bogdanović koji je ubacio devet koševa, šutirajući 3/14 iz igre.

Najbolji kod Jazza bili su Jordan Clarkson sa 22 koša i Eric Paschall sa 18 poena. Cleveland su do pobjede predvodili Lamar Stevens sa 23 koša i Lauri Markkanen sa 20.

Četvrtim uzastopnim porazom Utah Jazz je pao na četvrto mjesto ljestvice u Zapadnoj konferenciji NBA lige s učinkom 28-14. Ispred njih su Phoenix Suns (31-9), Golden State Warriors (30-10) i Memphis Grizzlies (29-14).

U dvoboju vodećih momčadi Istočne konferencije Brookliyn Netsi su uvjerljivo slavili sa 138-112 na gostovanju kod Chicago Bullsa. Kevin Durant je za pobjednike ubacio 27 koševa uz devet asistencija, a James Harden je završio sa 25 poena, 16 asistencija i sedam skokova. Bullse je sa 22 koša predvodio Zach LaVine.

Chicago je ostao na vrhu Istoka s učinkom 27-12, a Netsi su im se približii sa 26-14. Treći je Miami (26-15) koji je slavio sa 115-91 na gostovanju kod Atlante.

Tagovi: Utah Jazz, Bojan Bogdanović, Jordan Clarkson, Eric Paschall
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE