GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi poraz i ogromni problemi za Dallas

Novi poraz i ogromni problemi za Dallas
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.03.2023 / 09:07
Autor: SEEbiz / index.hr
DALLAS - Dallas Mavericksi izgubili su treću uzastopnu utakmicu i šestu od posljednjih osam te ispali iz kruga momčadi koje će se boriti za doigravanje NBA lige. Otkako je Luki Dončiću doveden Kyrie Irving, Dallas je u utakmicama u kojima su obojica bila na parketu upisao tek tri pobjede u deset susreta.

Ovaj put Dallas je poražen od slabih Charlotte Hornetsa, momčadi koja je bez izgleda za doigravanjem i pretposljednja na ljestvici klubova Istočne konferencije. Završilo je 117:109, s time da su Hornetsi, gostujuća momčad ovog ogleda, u jednom trenutku utakmice imali i 21 koš viška.

P.J. Washington Jr. postigao je 28 koševa i imao šest skokova, a Gordon Hayward 25 uz devet asistencija za Charlotte, u čijoj su momčadi ukupno sedmorica košarkaša imala dvoznamenkast broj poena.

Najbolji kod Dallasa bio je Dončić s 34 koša, 10 uhvaćenih lopti i osam asistencija, a drugi najbolji strijelac Irving koji je dodao 18. Obojica su imala užasnu večer gledaju li se pokušaji za tri poena. Slovenska zvijezda NBA lige pogodila je tek dvije od devet lopti za tricu, a Irving samo jednu od osam. Ukupan šut Dallasa za tri poena bio je 9/36.

Hornetsi su do pobjede došli u utakmici u kojoj nisu mogli računati na trojicu vodećih strijelaca. LaMelo Ball (23.3 poena u prosjeku) ne igra već gotovo jedan mjesec, a zbog ozljeda su ogled propustili i Terry Rozier (21.1) i Kelly Oubre Jr. (20.3). Najveću prednost Hornetsi su imali početkom treće četvrtine (90:69), no gotovo su je u potpunosti ispustili u minutama koje su slijedile. Mavericksi su stigli do 96:97, a onda je opet uslijedila serija Hornetsa 10:0.

Tagovi: Dallas Mavericks, Luka Dončić, Kyrie Irving
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE