GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi kiks Reala, titula sve dalje

Novi kiks Reala, titula sve dalje
LA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.04.2021 / 23:06
Autor: SEEbiz / Klix.ba
MADRID - Ekipa Reala remizirala je u susretu 32. kola španjolske La Lige protiv Betisa na svom Alfredo di Stéfano stadionu u Madridu bez pogodaka te tako sebi znatno otežala bitku za titulu prvaka Španjolske.

Nakon nešto mirnijeg početka utakmice prvu šansu bilježimo tek u 26. minuti, a udarac Rodryga nakon solo prodora kroz obranu Betisa zaustavio je golman Bravo. Uz nešto veći posjed lopte i šest udaraca Reala naspram jednog Betisa, to je bilo sve u prvom poluvremenu.

Još jednu ozbiljnu šansu Rodrygo je imao u 56. minuti, ali je tada prečka zaustavila njegov pokušaj, da bi deset minuta nakon toga i Modrić oprobao svoj šut, no i njemu je Bravo odbranio.

Do kraja meča Real je napadao i pokušao doći do pobjede i osvajanja tri boda, na teren je čak ušao i oporavljeni Eden Hazard u 77. minuti, no ni on nije mogao pomoći Kraljevskom klubu da dođe do trijumfa. Real nakon ove utakmice ostaje na drugoj poziciji na tablici sa 71 osvojenim bodom, dva manje od Atletico Madrida koji svoj susret tek treba igrati protiv Athletic Bilbaoa u gostima i s tri boda više od Barcelone koja ima dvije utakmice manje.

U narednom kolu Real Madrid igra protiv Osasune na svom stadionu, a Betis će se sastati s Valldolidom u gostima.

Tagovi: Real Madrid, Luka Modrić, Eden Hazard, Real Betis
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE